چهارشنبه 13 دی 1402 زمان خواندن : دقیقه الهه نوسرایی

استراتژی سئو چیست
به ما امتیاز بدهید

تدوین استراتژی سئو، برنامه‌ریزی و تدوین فعالیت سئو بصورت ماهیانه یا چند ماهه برای انجام بهینه‌سازی و سئو سایت می‌باشد. استراتژی در واقع به صرفه جویی در زمان و هزینه شما بسیار کمک می‌کند. تدوین استراتژی برای سئو داخلی، خارجی، فنی (تکنیکال) انجام می‌شود. طراحان یا مدیران سایت برای سئوی سایت، باید از یک برنامه کلی و دقیق استفاده کنند تا سایت آن‌ها، رتبه بالاتری در نتایج جستجوی گوگل به دست بیاورد. استفاده از خدمات تدوین استراتژی سئو برای کارفرمایانی که خودشان سئو انجام می‌دهند یا سئوکار دارند مناسب است. در این مقاله از نحوه انجام استراتژی سئو و انواع آن صحبت خواهیم کرد که مطالعه آن می‌تواند تأثیر بسزایی در روند سئوی سایت شما داشته باشد.

خدمات-استراتژی-سئو

تعریف استراتژی سئو به زبان ساده

سئو و بهینه‌ سازی سایت برای گوگل به دیده شدن سایت در صفحه اول جستجوی گوگل در نتایج جستجوی مخاطب کمک می‌کند و باعث می‌‌شود میزان بازدید سایت افزایش یابد. برای سئو‌ سایت، برنامه‌ریزی اهمیت زیادی دارد. برنامه‌ریزی برای تعیین اهداف سایت و همچنین تعیین مراحل بهینه‌سازی سایت، استراتژی سئو نام دارد. استراتژی در واقع در زمان و هزینه به کارفرما و سئوکاران کمک زیادی می‌کند. باید دانست که استراتژی سئو نیاز به دانش تخصصی و تجربه بالایی دارد و تنها متخصصان و مدیران سئو قادر به تدوین آن هستند.

چرا باید از استراتژی سئو استفاده کنیم؟

برای انجام هرکاری، باید یک برنامه‌ریزی مناسبی داشت تا آن کار به نحو احسن و موفقیت‌آمیز خاتمه پیدا کند. برای سئو‌سازی سایت نیز در ابتدا باید اهداف سایت در نظر گرفته شود، هدفی که برای سئو کردن سایت وجود دارد، تعیین شود و در آخر برنامه‌ای تدوین شود که در آن مراحل سئو، به بهترین نحو ممکن اجرایی گردد. در این صورت می‌توان سایت را به بهترین نحو ممکن، طبق نوع فعالیتی که دارد بهینه کرد، ترافیک سایت را افزایش داد و در نتیجه درآمد خوبی را از سایت موردنظر کسب کرد.

[اگر به خدمات آنالیز سئو سایت نیاز دارید کلیک کنید.]

بیشتر بخوانید :
اهمیت لینک سازی در سئو سایت

اصول استراتژی سئو

انواع استراتژی سئو سایت

سئو شامل بخش‌های مختلفی است که باید مرحله به مرحله انجام بگیرد. به همین دلیل استراتژی سئو هم شامل بخش‌ها و انواع گوناگونی می‌باشد:

  • استراتژی سئو تکنیکال یا فنی

برای بهینه‌سازی سایت برای گوگل، نیاز است تا پایه این بهینه‌سازی را یاد بگیریم. برنامه‌ریزی سئو تکنیکال به عنوان پایه این استراتژی شناخته می‌شود و می‌تواند موانع فنی سایت را که مانع از افزایش رتبه آن می‌شود را شناسایی کند. در این برنامه‌ریزی، ایندکس و خزش سایت، موارد فنی شامل سرعت، ریسپانسیو سایت، معماری و ساختار سایت، ui ux سایت، ارورهای سرچ کنسول و… بررسی می‌شود.

  • استراتژی سئو محتوا

یکی از عوامل مؤثر در رتبه‌بندی نتایج جستجوی گوگل، محتوا می‌باشد. در واقع محتوا پادشاه است. محتوای سئو شده شامل رعایت اصول سئو مانند استفاده از تعداد مناسب کلمات کلیدی یا مترادف‌های کلمات، نحوه محتوا نویسی اصولی، یونیک و منحصر به فرد بودن محتوا و … است. اگر محتوای سایت، برای رفع نیاز کاربر نوشته و طراحی شده باشد و بهترین پاسخ برای سوالات کاربران باشد، سئوی محتوا در آن سایت رعایت شده است. در این نوع استراتژی، برنامه‌هایی که برای سئوی محتوای سایت باید انجام شود، تدوین می‌گردد. در تدوین استراتژی سئو محتوا علاوه بر آموزش موارد فوق، نیاز محتوای یک تا 6 ماهه سایت نیز بر اساس کیورد ریسرچ اصولی مشخص می‌شود.

  • استراتژی سئو داخلی

تنها با سئو‌ محتوای سایت نمی‌توان رتبه خوبی از گوگل دریافت کرد. در سئو داخلی باید کلمات کلیدی، عناوین، تگ‌ها، سئو تصاویر (عنوان و آلت تصاویر)، سایز و حجم تصاویر، لینک‌ سازی داخلی، توضیحات متا و… براساس قوانین سئو، بهینه‌سازی شوند. برای انجام این کار‌ها، باید برنامه‌ای جامع و اصولی تنظیم شود تا بهینه‌سازی آن‌ها به نحو احسن صورت بگیرد و همچینین محتوای قبلی سایت نیز آنالیز و بهینه شود. پیشنهاد می‌کنیم درباره سئو داخلی چیست بیشتر بخوانید.

  • استراتژی سئو خارجی

در این زمینه، شما باید فعالیت‌هایی را خارج از سایت انجام دهید تا در نتایج جستجوی گوگل، رتبه بالایی بدست بیاورید. رپورتاژ آگهی، لینک‌ سازی خارجی و فعالیت‌هایی از این دست، باید اصولی انجام شوند. برای انجام این فعالیت‌ها نیاز است تا برنامه‌ی مفیدی تحت عنوان برنامه ریزی سئو خارجی انجام شود. سئو خارجی اگر توسط یک متخصص برنامه ریزی نشود ممکن است باعث هدر رفتن هزینه زیادی شود. پیشنهاد می‌کنیم درباره سئو خارجی چیست بیشتر بخوانید.

انواع استراتژی سئو

نحوه تدوین استراتژی در سئو

برای تدوین و برنامه ریزی سئو، باید چک لیستی تهیه گردد که طبق آن مراحل سئو، مشخص شود که در ادامه به مهمترین نوع آن‌ها اشاره می‌کنیم، اما قبل از آن پیشنهاد می‌کنیم مقاله چک لیست سئو را برای کسب اطلاعات بیشتر مطالعه کنید.

  • تعیین لیستی از موضوعات

در اولین مرحله‌، باید اهداف سایت به صورت فهرستی مشخص شوند. به عنوان مثال، برای یک سایت ورزشی، موضوعاتی که نیاز است برای آن‌ها تولید محتوا انجام گیرد، باید در ابتدا مشخص شوند و در فهرست موضوعات قرار بگیرند. این کار برای ادامه برنامه‌ریزی سئو، بسیار مهم می‌باشد.

  • کلمات کلیدی

برای اهدافی که به صورت دقیق تعیین و دسته‌بندی شد، باید کلمات کلیدی پیدا کرد. کلمات کلیدی باید ارتباط بسیار نزدیکی به موضوع داشته باشند. این کلمات کلیدی باید میزان سرچ بالایی داشته باشند به طوری که کاربران وقتی می‌خواهند مطلبی را که در سایت ما ارائه شده است را سرچ نماید، از کلمات کلیدی که انتخاب کردیم استفاده کند. در این صورت با سرچ آن کلمه، مستقیماً به سایت ما وارد می‌شود. اگر سئوکار یا کارفرما هستید درباره راهنمای جامع و آموزش تحقیق کلمات کلیدی بیشتر بخوانید.

  • ایجاد صفحات اختصاصی در سایت

برای هر موضوعی که برای سایت تعیین کردیم، باید به صورت متنی یا تصویری، محتواسازی شود. حالا برای بارگذاری آن محتوا‌ها، باید صفحات اختصاصی در سایت ایجاد شود. به عبارتی هر موضوعی در سایت باید از صفحه جداگانه‌ای برخوردار باشد. با توجه به تعداد موضوعات سایت، می‌توان صفحات متعددی را در یک سایت ایجاد کرد.

بیشتر بخوانید :
سئو سایت فروشگاهی چیست؟

{ پیشنهاد می‌کنیم مقاله ثبت مکان کسب و کار در گوگل مپ را مطالعه کنید.}

  • راه اندازی وبلاگ

راه‌اندازی وبلاگ، تأثیر بالایی در افزایش رتبه سایت دارد. اما باید علم کافی درباره راه‌اندازی وبلاگ را داشته باشید. نوشتن وبلاگ می‌تواند رتبه کلمات کلیدی که انتخاب کردید را افزایش دهد و در نتیجه از سوی گوگل، تأییدیه برای کسب رتبه بالا در صفحات جست‌وجو را دریافت کنید.

  • منظم بودن در بارگذاری محتوا‌ها

برای اینکه مطالب خود را در سایت بارگذاری کنید یا وبلاگ بنویسید، باید زمان درستی را انتخاب کنید. منظم بودن در زمان بارگذاری، باعث می‌شود تا گوگل متوجه شود شما برای کاربران و رفع نیاز‌های آن‌ها اهمیت می‌دهید. همچنین این کار در جذب بالای کاربران نیز تأثیر بالایی دارد.

  • برنامه لینک سازی

برای انجام فرآیند سئو خارجی، باید یک برنامه‌ای را تهیه کنید که در آن نحوه لینک‌سازی خارجی را به صورت کاملاً اصولی انجام دهید. با برنامه‌ریزی در این زمینه، می‌توانید به موقعیتی دست پیدا کنید که سایت‌های خوب و کاربرپسند به شما لینک دهند. این کار تأثیر بالایی در رتبه‌گیری سایت شما خواهد داشت. [درباره چگونه لینک سازی داخلی و خارجی انجام دهیم اطلاعات بیشتری کسب کنید.]

  • فشرده سازی محتوا‌های تصویری

برای بارگذاری محتوا‌های تصویری و ویدئویی، حتماً باید دقت داشته باشید که بسیاری از کاربران با گوشی همراه، این ویدئو و تصاویر را دریافت می‌کنند و آن‌ها از پهنای باند اینترنت بسیار کمی برخوردار هستند. بنابراین برای استفاده کاربران، بهتر است حجم تصاویر و ویدئو‌های سایت را کم کنید تا امکان بهره‌گیری از آن‌ها برای همه وجود داشته باشد.

  • به روز باشید

اطلاعات و خبر‌های جدیدی از قوانین سئو، روزانه انتشار پیدا می‌کنند که باید برای بهینه‌سازی سایت، اطلاعات کافی را از آن‌ها بدست بیاوریم. بنابراین سعی کنید سایت و یا مراکز خبری که انتشار دهنده خبر‌های سئویی هستند را دنبال کنید.

  • بررسی فعالیت کاربران سایت

شما می‌توانید با انجام اقداماتی، سلیقه کاربران سایت خود را بدست بیاورید و طبق آن محتوا‌های مناسبی را تهیه و بارگذاری کنید. این کار باعث می‌شود تا کاربران، دفعات بازدید از سایت شما را افزایش دهند و در نتیجه رتبه سایت در جستجوی گوگل بالاتر برود. همچنین کامنت کاربران نیز بسیار مهم است. ما در این باره مقاله ای با عنوان تاثیر کامنت مارکتینگ بر سئو طراحی کرده‌ایم که خواندن آن را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

برنامه ریزی سئو ضرورت یک سایت خوب

با توجه به اینکه هر فعالیتی برای رسیدن به موفقیت، نیازمند نقشه راه است، با تدوین استراتژی در سئو نیز می‌توان بهینه‌سازی سایت را سریع‌تر، اصولی‌تر و بهتر پیش برد. تدوین استراتژی‌های سئو، برای بهینه‌سازی یک سایت برای موتور‌های جستجوگر، ضرورت می‌باشد.

2 دیدگاه

علی

سلام برای سفارش استراتژی سئو خارجی سایت فروشگاهی از چه قیمتی شروع میشه؟

مشاهده نظر
    صدف استیری

    سلام وقتتون بخیر. برای اطلاع از قیمت استراتژی سئو می‌توانید به صفحه یا با مشاوران ما تماس بگیرید. 021-77711200

    مشاهده نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *