چهارشنبه 18 خرداد 1401 زمان خواندن : دقیقه تهران سایت

الگوریتم ونیز
به ما امتیاز بدهید

گوگل با توجه به سرچ کاربران متوجه شد، بسیاری از کاربران هنگام جستجو نیاز دارند آن محصول یا خدمات  را در نزدیک‌ترین موقعیت جغرافیایی خود بیابند، به همین دلیل به فکر ارائه طرح سئو محلی یا لوکال سئو افتاد.

پیش از سال 2012 گوگل با استفاده از الگوریتم serpsback سئو محلی را انجام می‌داد، روش کار در این الگوریتم استفاده از نقشه‌های بسته بود که این روش با روش بکار رفته در الگوریتم‌های امروزی کاملا متفاوت است.

قبل از الگوریتم ونیزدر بخش جستجو گوگل باکسی به نام Google Places وجود داشت و در آن جستجوی محلی انجام می‌شد با بیشتر شدن سرچ کاربران در رابطه با خدمات و محصولات محلی، گوگل به فکر تکمیل و بهبود این الگوریتم افتاد.

در گذشته وقتی نام مکانی را جستجو می‌کردید آدرس آن مکان برایتان نمایش داده نمی‌شد، گوگل برای رفع این مشکل از گوگل مپ رونمایی کرد، به این صورت که وقتی نام مکانی را جستجو می‌کردید در سمت راست نتایج جستجو باکسی شامل آدرس آن مکان برای کاربر نمایش داده می‌شد.

سئو محلی یا لوکال

سئو محلی یعنی سایت را برای کاربرانی که از نظر موقعیت مکانی در نزدیکی شما هستند و کلمه کلیدی شما را سرچ می‌کنند، در نتایج گوگل برایشان نمایش داده شود.

الگوریتم ونیز

الگوریتم ونیز

الگوریتم ونیز

در سال 2012 گوگل با ارائه الگوریتم ونیز سئو محلی را بصورت جدی آغاز کرد، کار الگوریتم ونیز نمایش نزدیک‌ترین و بهترین خدمات در لیست نتایج گوگل به کاربر با توجه به موقعیت مکانی آن فرد بود.

هدف الگوریتم ونیز

هدف از این الگوریتم بهبود نتایج جستجو محلی برای کاربران است. یعنی این الگوریتم سعی می‌کند با توجه به موقعیت مکانی کاربران، نتایج مناسب‌تر را به آن‌ها نمایش دهد.

طرز کار الگوریتم ونیز

وقتی کاربر به اینترنت متصل می‌شود الگوریتم ونیز با کمک IP، GPS، گوگل مپ موقعیت جغرافیایی کاربر را تشخیص می‌دهد و نزدیک‌ترین مکان‌ها را به او نمایش می‌دهد.

الگوریتم ونیز چگونه موجب سئو سایت می‌شود؟

با مهم شدن موقعیت مکانی در جستجو محلی و نمایش نزدیک‌ترین و بهترین نتایج برای کاربر، محیط رقابتی در بین صاحبان کسب و کار برای بهتر دیده شدن در صدر نتایج جست و جوی محلی بوجود آمد. همچنین روش مناسبی برای رشد کسب و کارهای کوچک می‌بود تا بتوانند با کلمات کلیدی کوتاه کسب رتبه داشته باشند و با کسب و کارهای بزرگ و پردرآمد رقابت کنند.
با توجه به اهمیت موقعیت مکانی در نمایش نتایج به کاربران بسیاری از کسب و کارها شروع به دور زدن قوانین گوگل و کسب رتبه کردند، به این صورت که کسب و کار خود را در نقاط مختلف آدرس دهی می‌کردند، تا در هر موقعیت مکانی رتبه کسب کنند

بیشتر بخوانید :
اهمیت ریسپانسیو در سئو سایت

که البته گوگل با آپدیت‌های الگوریتم خود مراحل ثبت آدرس و اعتبارسنجی در این قضیه را سختگیرانه‌تر اعمال کرد تا از این امر جلوگیری کند. از راهکارهای گوگل برای مقابله با این قضیه ارائه سرویس گوگل مپ و Google My Business برای ثبت آدرس، کسب و کارها بود.

چرا سایت را بصورت محلی سئو کنیم؟

چون این روش ساده است و به راحتی با نزدیک بودن موقعیت جغرافیایی به سرچ کاربر می‌توان رتبه بالا کسب کرد.

چگونه سایتمان را بصورت محلی سئو کنیم؟

در گوگل MAP سایتمان را بعنوان یک مکان ثبت نشده، نام نویسی می‌کنیم.بعد از نام نویسی بمدت 1 هفته الی 1 ماه طول می‌کشد تا سایت از طرف گوگل لوکال شود. بعد از آنکه سایتمان لوکال شد اگر کلمه کلیدی خود را سرچ کنیم در نتایج گوگل آدرس و مپ در کنار سایت نمایش داده می‌شود.
سپس یک ipa از طرف گوگل دریافت می‌کنید که می‌توانید بصورت آی‌فریم، ipa را بردارید و در قسمت فوتر سایت یا صفحه تماس با ما سایتتان قرار دهید.

تاثیر الگوریتم ونیز در سئو محلی

الگوریتم ونیز آغاز کننده سئو محلی بود اما به تنهایی برای سئو محلی کافی نبود و برای تکمیل آن آپدیت‌هایی گوگل ارائه کرد و نتیجه آن الگوریتم کبوتر و الگوریتم موش کور بود این دو الگوریتم باعث رشد سئو محلی شدند.

سخن آخر

الگوریتم ونیز باعث شد تا افراد زودتر و راحت‌تر  به هدف خود برسند، این الگوریتم باعث دیده شدن و  رونق گرفتن تمام کسب و کارهای کوچک و حتی فیزیکی شد.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *