پنج‌شنبه 15 اردیبهشت 1401 زمان خواندن : دقیقه تهران سایت

الگوریتم پنگوئن penguin algorithm
به ما امتیاز بدهید

نمایندگان گوگل، در مورد نحوه عملکرد الگوریتم پنگوئن توضیحات کمی را منتشر کرده‌اند. این بدان معناست که الگوریتم پنگوئن برای جامعه بازاریابی جستجو، کم و بیش یک معما است. با این حال، شواهد کافی برای تعریف الگوریتم پنگوئن و نحوه عملکرد آن وجود دارد. پیش‌تر در مورد لیست الگوریتم‌های گوگل محتوایی منتشر کرده بودیم، که پیشنهاد می‌دهیم حتما مطالعه کنید. هدف این مقاله، بررسی سرنخ‌های موجود و شروع فرآیند درک الگوریتم پنگوئن است. پس با ما همراه شوید، تا آنچه باید در مورد این الگوریتم بدانید را در اختیارتان قرار دهیم. اگر الگوریتم هارا بشناسید و به درستی قوانین را رعایت کنید می‌توانید با روش‌های کلاه سفید سئو سایت خود را بهبود دهید. همانطور که می‌دانید، به عنوان یک کارشناس حرفه‌ای سئو حداقل باید درک گذرا از نحوه کار موتورهای جستجو داشته باشید. این کاری است که در صنعت seo از روز اول انجام شده است. اگر قبول دارید که کار در تاریکی فایده‌ای ندارد پس حالا باید موشکافانه به این پرنده بامزه نگاه کنید!

آیا پنگوئن یک الگوریتم قابل اعتماد است؟

حدس و گمان‌هایی وجود دارد که پنگوئن یک الگوریتم “قابل اعتماد” است. آیا این موضوع صحت دارد!؟
حقیقت در مورد الگوریتم‌های مورد اعتماد این است، که آنها به سمت سایت‌های بزرگ گرایش دارند. به همین دلیل است که مقاله تحقیقاتی Trust Rank اصلی، با مقاله تحقیقاتی دیگری به نام Topical Trust Rank جایگزین شد. رتبه اعتماد موضعی 19 تا 43.1 درصد در یافتن، لینک اسپم بهتر از رتبه اعتماد وانیلی ساده بود. با این حال، نویسندگان آن اذعان داشتند کاستی‌های خاصی در الگوریتم پنگوئن وجود دارد و تحقیقات بیشتر را ضروری دانستند.

در این بخش به شما پیشنهاد می‌دهیم برای آشنایی با ماهیت لینک اسپم و انواع آن به مقاله لینک اسپم چیست؟ مراجعه کنید.

در اوایل سال 2007 اظهاراتی از طرف گوگل وجود داشت که نشان می‌داد گوگل از Trust Rank استفاده نمی‌کند. علاوه بر این، در سال 2011 گوگل به این نکته اشاره کرد که اعتماد به خودی خود یک عامل رتبه‌بندی نیست، و کلمه اعتماد صرفاً کلمه‌ای جذاب برای سیگنال‌های مختلف است. بیانیه‌ها بدون هیچ ابهامی روشن می‌کنند که گوگل از الگوریتم رتبه‌بندی اعتماد استفاده نمی‌کند.

در تمام این مدت هیچ درخواست ثبت اختراع، هیچ پست وبلاگ گوگل، هیچ توییت یا پست فیس‌بوکی نشان نداده که الگوریتم پنگوئن نوعی الگوریتم رتبه‌بندی قابل اعتماد است و البته در این زمینه هیچ مدرکی وجود ندارد.

الگوریتم پنگوئن چیست؟

الگوریتم پنگوئن چیست؟

هدف اصلی اگوریتم پنگوئن در یک جمله

هدف اصلی گوگل پنگوئن جریمه کردن شرکت‌ها و توسعه‌دهندگان وب است که عمداً تلاش می‌کنند تا رتبه‌بندی موتورهای جستجوی خود را از طریق تاکتیک‌های دستکاری سئو افزایش دهند.

آیا پنگوئن از یادگیری ماشینی استفاده می‌کند؟

گری ایلیز در اکتبر 2016 تایید کرد که الگوریتم پنگوئن از یادگیری ماشینی استفاده نمی‌کند. این یک سرنخ فوق العاده مهم است.
یادگیری ماشینی( Machine learning) یا AI به زبان ساده، فرآیندی است که در آن به کامپیوتر آموزش داده می‌شود که توسط سرنخ‌های مشخص دو یا چند چیز مشابه را آنالیز کند. برای مثال، می‌توانیم با دادن سرنخ‌هایی که نشان می‌دهد یک موجودی به نام سگ را به کامپیوتر معرفی کنیم، و بعد به آن یاد دهیم تا سگ را شناسایی کند. این سرنخ‌های معیین می‌تواند، دم یا بینی تیره یا خز و صدای پارس و… باشد.

بیشتر بخوانید :
هک رشد چیست؟

برای یادگیری ماشینی، این سرنخ‌ها به عنوان طبقه‌بندی کننده شناخته می‌شوند. صنعت سئو این دسته‌بندی کننده‌ها را سیگنال می‌نامد. یک سئوی معمولی سعی می کند “سیگنال” با کیفیت ایجاد کند. یک الگوریتم یادگیری ماشینی از طبقه‌بندی‌ کننده‌ها استفاده می‌کند تا بفهمد آیا یک صفحه وب با تعریف، یک صفحه وب با کیفیت مطابقت دارد یا خیر!؟

آیا پنگوئن از تجزیه و تحلیل آماری استفاده می‌کند؟

اشاره مکرر به این احتمال وجود دارد که تجزیه و تحلیل آماری در الگوریتم پنگوئن نقش داشته باشد. تجزیه و تحلیل آماری متغیرهایی را شناسایی می‌کند که در سایت‌های عادی و سایت‌های اسپم مشترک هستند. متغیرها از نسبت متن لنگر گرفته تا درصد لینکهای ورودی به صفحه اصلی تا بقیه سایت متغیر هستند. هنگامی که کل وب تجزیه و تحلیل می‌شود، صفحات اسپم برجسته می‌شوند. به این صفحات اسپم پرت می‌گویند.

استفاده از تجزیه و تحلیل آماری به عنوان یک تکنیک مبارزه با اسپم در Pubcon نیواورلئان 2005 تایید شد، زمانی که مهندسان گوگل آشکارا در یک سخنرانی اصلی مورد بحث قرار گرفتند. بنابراین، ما می‌دانیم که تجزیه و تحلیل آماری از ویژگی‌های مبارزه با اسپم گوگل حداقل از سال 2005 بوده است.

یکی از شناخته شده‌ترین مقالات تحقیقاتی در مورد تجزیه و تحلیل آماری، یک مقاله تحقیقاتی است که توسط مایکروسافت در سال 2004 منتشر شده است. این مقاله تحقیقاتی با عنوان Spam، Damn Spam و Statistics می‌باشد.
تجزیه و تحلیل آماری نشان داده است، که الگوهایی در نحوه ایجاد لینک توسط سایت‌های اسپم وجود دارد. این الگوها نشانه فعالیت آنهاست.

 

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *