یکشنبه 19 فروردین 1403 زمان خواندن : دقیقه الهه نوسرایی

طراحی-سایت-با-قالب-آماده
به ما امتیاز بدهید

آموزش طراحی سایت با قالب آماده وردپرسی: امروزه، داشتن یک وب سایت برای هر کسب و کاری ضروری است. اما طراحی و ساخت یک سایت از صفر، فرآیندی پیچیده و زمان‌بر است که نیاز به دانش برنامه‌نویسی دارد. در اینجا است که قالب‌های آماده به عنوان راه حلی سریع و آسان به کمک شما می‌آیند. قالب‌های آماده به عنوان یکی از روش های طراحی سایت وردپرسی، طرح‌ها و چارچوب‌های وردپرسی از پیش طراحی شده‌ای هستند که می‌توانید برای ساخت سایت وردپرس خود از آنها استفاده کنید. این قالب‌ها تنوع بسیار زیادی دارند و برای انواع مختلف وب سایت‌ها، از جمله سایت‌ شرکتی، سایت فروشگاهی، شخصی، خبری و آموزشی موجود هستند. استفاده از قالب‌های آماده، راهی سریع و آسان برای ورود به دنیای وب و طراحی سایت است. با استفاده از این قالب‌ها می‌توانید در زمان و هزینه خود صرفه‌جویی کنید و به راحتی صاحب یک وب سایت زیبا و کارآمد شوید.

شما می‌توانید از سایت های وردپرسی ما در صفحه نمونه کار طراحی سایت دیدن نمایید و سایت اختصاصی خودتان را با قالب وردپرسی تهران سایت سفارش دهید.

طراحی-سایت-وردپرس-بنر

قالب سایت چیست؟

قالب آماده وب سایت، همانند لباس، اولین چیزی است که مخاطبان در بدو ورود به وب‌سایت شما با آن مواجه می‌شوند. قالب سایت درواقع، هویت بصری وب‌سایت شما را شکل می‌دهد و نقشی اساسی در جذب و حفظ مخاطب ایفا می‌کند. عناصر تشکیل ‌دهنده قالب سایت، شامل رنگ ‌بندی، چیدمان ستون‌ها، نوع و اندازه فونت‌ها، ابعاد بخش‌های مختلف و تصاویر و دیگر المان‌های بصری است. انتخاب و چینش صحیح این عناصر، تجربه کاربری (UX) وب‌سایت شما را تعیین می‌کند.

اهمیت انتخاب قالب مناسب، به وضوح در جذب مخاطب و افزایش نرخ تبدیل نمود پیدا می‌کند. تصور کنید با ورود به یک فروشگاه، با فضایی نامرتب، نورپردازی نامناسب و عدم وجود نظم در چیدمان محصولات مواجه شوید. بی‌شک تمایل خود را برای گشت‌وگذار و خرید از آن فروشگاه از دست خواهید داد. انتخاب قالب مناسب، به منزله معرفی برند شما به مخاطبان است. وب‌سایت شما، بازتابی از برند شما در دنیای مجازی است. انتخاب قالب متناسب با نوع کسب‌ و کار، به شما در ایجاد تمایز و ماندگاری در ذهن مخاطب کمک خواهد کرد.

بیشتر بخوانید :
طراحی سایت با گوشی

نکته حائز اهمیت، توجه به کارایی و عملکرد وب‌سایت در کنار زیبایی ظاهری آن است. قالب‌های جذاب، اگر فاقد ساختار مناسب و قابلیت‌های کاربردی باشند، نه‌تنها تجربه کاربری مطلوبی را رقم نخواهند زد، بلکه می‌توانند باعث آزردگی مخاطب و کاهش ترافیک وب‌سایت شما شوند. انتخاب هوشمندانه قالب سایت، گامی مهم در مسیر ایجاد یک وب‌سایت موفق و رسیدن به اهداف شما در دنیای مجازی خواهد بود.

باید بدانید استفاده از قالب آماده برای سایت های وردپرسی می‌باشد. بنابراین در ابتدا می‌توانید درباره صفر تا صد وردپرس چیست؟ اطلاعات جامعی کسب کنید.

قالب آماده برای چه نوع وبسایت‌ هایی مناسب است؟

هزینه طراحی سایت با قالب آماده وردپرس به مراتب پایین تر از کدنویسی اختصاصی است و زمان تحویل پروژه نیز به طور قابل توجهی کوتاه تر خواهد بود. این دو مزیت برجسته، استفاده از قالب‌های آماده را برای مشاغل و کسب و کارهای مختلف، به ویژه موارد زیر، به گزینه‌ای ایده‌آل تبدیل می‌کند:

  • سایت‌ شخصی که صرفاً به منظور معرفی و ارائه رزومه ایجاد می‌شوند.
  • کسب و کارهای کوچک خانگی که در ابتدای مسیر فعالیت خود قرار دارند.
  • وب سایت‌ های خبری محلی که به دنبال انتشار سریع اخبار و اطلاعات هستند.
  • مراکز فرهنگی و هنری که به دنبال معرفی فعالیت‌ها و آثار خود در فضای مجازی هستند.
  • بیزینس‌هایی که به تازگی تصمیم به ورود به دنیای دیجیتال مارکتینگ و تجارت الکترونیک گرفته‌اند.
  • مشاغلی که نیاز فوری به راه اندازی وب سایت دارند و زمان برای آنها از اهمیت بالایی برخوردار است.
  • سایت‌ ورزشی و سالن‌های ورزشی و تفریحی که قصد دارند اطلاعات و خدمات خود را به صورت آنلاین ارائه دهند.

تنوع قالب‌های آماده در حال حاضر بسیار بالا است و برای هر نوع کسب و کاری می‌توان قالب مناسب را پیدا کرد.

طراحی-سایت-چیست-بنر

مزایای طراحی سایت با قالب آماده وردپرس

اگر به دنبال راه اندازی سریع و آسان یک وب سایت جذاب و حرفه‌ای هستید، استفاده از قالب‌های آماده وردپرس می‌تواند انتخابی ایده آل باشد. این قالب‌ها مزایای متعددی را به شما ارائه می‌دهند:

  1. امنیت: وب سایت‌های وردپرسی با استفاده از اقدامات امنیتی پیشرفته، از سطح امنیت بالایی برخوردار هستند.
  2. قابلیت اطمینان: قالب‌های آماده از همه جهات (اجرایی و طراحی) تست شده و از نظر عملکرد و ثبات بهینه شده اند.
  3. سرعت: فرایند تست بهینه سازی سورس انجام شده و قالب آماده در کوتاه‌ترین و سریع‌ترین زمان ممکن آماده می‌شود.
  4. تنوع و انتخاب: با وجود ده‌ها طرح آماده و از پیش طراحی شده، می‌توانید قالبی متناسب با نیازها و سلیقه خود را به راحتی انتخاب کنید.
  5. مقرون به صرفه بودن: قیمت طراحی سایت قالب آماده بسیار به صرفه است و در مقایسه با طراحی اختصاصی، هزینه‌ی بسیار کمتری را به شما تحمیل می‌کند.
  6. آسانی استفاده: کار با پنل مدیریتی وردپرس بسیار آسان است و حتی افراد مبتدی نیز می‌توانند به راحتی محتوای وب سایت خود را مدیریت و به روزرسانی کنند.
  7. به روزرسانی: در بازه‌های زمانی منظم امکان به روزرسانی قالب و افزونه‌های وردپرس وجود دارد که به شما کمک می‌کند تا از جدیدترین امکانات و ویژگی‌ها بهره‌مند شوید.
  8. قابلیت توسعه: با امکان استفاده و نصب میلیون‌ها پلاگین آماده در وردپرس، می‌توانید به راحتی امکانات و قابلیت‌های جدیدی را به وب سایت خود اضافه کنید و آن را در آینده توسعه دهید.
  9. سئو بیس و سازگار با اصول سئو: بسیار از سایت های وردپرسی با قالب آماده از قوانین سئو پیروی می‌کنند و سئو پذیر می‌باشند. اگر به اطلاعات بیشتری نیاز دارید درباره سئو چیست به زبان ساده بیشتر بخوانید. همچنین برای مشاهده قیمت و خدمات سئو در تهران سایت کلیک کنید.
بیشتر بخوانید :
تفاوت طراحی سایت و برنامه نویسی چیست؟

با استفاده از قالب‌های آماده وردپرس، می توانید بدون نیاز به دانش تخصصی برنامه نویسی، در کمترین زمان ممکن و با صرف هزینه‌ی کمتری، یک وب سایت حرفه‌ای و جذاب برای خود بسازید.

معایب استفاده از قالب آماده

  1. عدم به روزرسانی: قالب‌های کم طرفدار به روز نمی‌شوند و ممکن است از دسترس خارج شوند.
  2. عدم خلاقیت: قالب‌های آماده، امکان ارائه ایده‌های خلاقانه و متناسب با برند شما را محدود می‌کنند.
  3. عدم ریسپانسیو بودن: نمایش نامناسب قالب‌های غیر ریسپانسیو در موبایل، تجربه کاربری نامطلوبی را رقم می‌زند.
  4. یافتن دشوار: پیدا کردن قالب متناسب با نیازهای شما، به دلیل تنوع و عدم دسته‌بندی مناسب، می‌تواند چالش‌برانگیز باشد.
  5. عدم منحصر به فرد بودن: استفاده گسترده از قالب‌های رایگان، باعث تکراری و غیر جذاب شدن ظاهر سایت شما می‌شود.
  6. ضعف در سئو: عدم توجه به سئو در طراحی قالب‌های آماده، رتبه سایت شما را در موتورهای جستجو مانند گوگل پایین می‌آورد.
  7. عدم پشتیبانی: در صورت بروز مشکل، پشتیبانی از قالب‌های آماده به ندرت ارائه می‌شود و شما باید به تنهایی مشکل را حل کنید.
  8. امنیت پایین: وجود کدهای مخرب در برخی قالب‌های آماده، امنیت سایت شما را به خطر می‌اندازد و زمینه را برای خرابکاری هکرها فراهم می‌کند.
  9. سرعت پایین: بارگذاری تصاویر حجیم و کدهای اضافی، سرعت لود شدن قالب‌های رایگان را به شدت کاهش می‌دهد. ترجمه قالب نیز می‌تواند به کندی آن بیفزاید.
  10. ویرایش دشوار: بسیاری از قالب‌های آماده، امکان ویرایش محدودی دارند و برای تغییرات جزئی هم نیاز به دانش برنامه‌نویسی دارید. هزینه ویرایش این قالب‌ها نیز often از قیمت اولیه آنها بیشتر است.

{پیشنهاد می‌کنیم برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله فیگما چیست را مطالعه کنید.}

بهترین قالب آماده فروشگاهی و شرکتی چیست؟

انتخاب قالب مناسب برای طراحی سایت، اولین قدم برای ورود به دنیای آنلاین است. خبر خوب این است که تنوع گسترده‌ای در قالب‌های آماده وب سایت وجود دارد که به شما امکان می‌دهد متناسب با نوع کسب و کارتان، بهترین گزینه را انتخاب کنید.

  • قالب‌های فروشگاهی برای نمایش محصولات و خدمات شما به مشتریان و تسهیل فرآیند خرید آنلاین طراحی شده‌اند. قالب وودمارت، فلت سام و پرتو جزو پرطرفدارترین قالب‌های فروشگاهی محسوب می‌شوند.
  • قالب‌های آموزشی نیز برای ارائه محتوای آموزشی، برگزاری دوره های آنلاین و اشتراک گذاری دانش با دیگران مناسب هستند. قالب استادیار، هروژ و اجوما جزو بهترین قالبی‌های آموزشی هستند.
  • قالب‌های شرکتی به منظور معرفی شرکت، خدمات و تیم شما به مخاطبان و ایجاد یک تصویر حرفه‌ای در فضای مجازی کاربرد دارند. برخی از پرطرفدارترین قالب‌های شرکتی عبارتند از: قالب آوادا (Avada)، قالب آسترا (Astra) و قالب شرکتی وردپرس رایگان Nave
بیشتر بخوانید :
معرفی 5 افزونه وردپرس که سئو سایت را بهبود میبخشند!

نکته قابل توجه این است که بسیاری از شرکت‌های طراحی سایت، مانند تهران سایت، قالب‌های آماده را به صورت پایه‌ای طراحی می‌کنند و امکان ارتقاء و شخصی سازی آن‌ها را نیز فراهم می‌کنند. به این ترتیب می‌توانید با کمترین هزینه، صاحب یک وب سایت منحصر به فرد و متناسب با نیازهای خود شوید.

قالب آماده را از کجا تهیه کنیم؟

برای تهیه قالب آماده، می‌توانید به وب‌سایت‌های زیر مراجعه کنید:

  • برخی از سایت های فارسی مثل که قالب های آماده پولی و یا رایگان دارند
  • ThemeForest: بزرگترین مارکت پلیس قالب در جهان ThemeForest است که قالب‌های متنوعی برای سیستم‌های مدیریت محتوای مختلف مانند وردپرس، جوملا و دروپال ارائه می‌دهد. https://themeforest.net/
  • Creative Market علاوه بر قالب، منابع طراحی گرافیکی و دیگر فایل‌های خلاقانه را نیز ارائه می‌دهد. https://creativemarket.com/

آموزش طراحی سایت با قالب آماده

طراحی وب سایت ممکن است فرآیندی طولانی و پر هزینه باشد، اما با استفاده از قالب‌های آماده، می‌توانید به آسانی و در زمان کم، وب سایتی حرفه‌ای و زیبا ایجاد کنید. در ادامه، فرآیند طراحی سایت با قالب آماده را به طور کامل و جامع در اختیار شما قرار می‌دهیم.

گام اول: تعیین اهداف

قبل از شروع طراحی، مهم است که اهداف خود را از وب سایت مشخص کنید. چه نوع محتوایی می‌خواهید ارائه دهید؟ مخاطبان شما چه کسانی هستند؟ هدف شما از طراحی وب سایت چیست؟ پاسخ به این سوالات به شما کمک می‌کند تا قالبی را انتخاب کنید که نیازهای شما را برآورده کند.

گام دوم: انتخاب قالب

پس از تعیین اهداف خود، می‌توانید به دنبال قالب مناسب باشید. منابع آنلاین متعددی برای یافتن قالب‌های آماده وجود دارد، مانند ThemeForest، Envato Elements و WordPress.org. هنگام انتخاب قالب، به موارد زیر توجه کنید:

  • قالبی را انتخاب کنید که از نظر بصری جذاب باشد و با برند شما مطابقت داشته باشد.
  • مطمئن شوید که قالبی که انتخاب کردید، ویژگی‌های مد نظر شما را دارد، از جمله این ویژگی‌ها می‌توان به فرم تماس، گالری تصاویر و وبلاگ اشاره کرد.
  • در دنیای امروز، اکثر کاربران از طریق تلفن‌های هوشمند و تبلت ها به وب سایت‌ها دسترسی دارند. بنابراین، انتخاب قالبی که به طور کامل ریسپانسیو باشد، ضروری است.

گام سوم: نصب و راه اندازی قالب

پس از انتخاب قالب، باید آن را نصب و راه اندازی کنید. این فرآیند بسته به نوع قالبی که انتخاب می‌کنید متفاوت خواهد بود. اما به طور کلی، باید قالب را دانلود کرده و آن را در هاست خود آپلود کنید. سپس باید قالب را در سیستم مدیریت محتوای خود (مانند وردپرس) فعال کنید.

بیشتر بخوانید :
طراحی سایت با هوش مصنوعی+بهترین ابزارهای AI برای طراحی سایت

گام چهارم: سفارشی سازی قالب

پس از نصب و راه اندازی قالب، می‌توانید آن را مطابق با نیازهای خود سفارشی کنید. این کار شامل تغییر رنگ‌ها، فونت‌ها، تصاویر و محتوای قالب است. شما همچنین می‌توانید از طریق افزونه‌ها و ویجت‌ها، ویژگی‌های جدیدی به وب سایت خود اضافه کنید.

گام پنجم: انتشار وب سایت

پس از سفارشی سازی قالب، وب سایت شما برای انتشار آماده است. برای این کار، باید وب سایت خود را در اینترنت منتشر کنید. این کار به طور کلی شامل تنظیم نام دامنه و هاست وب سایت شما است.

مراحل نصب قالب آماده در وردپرس:

  1. ابتدا به پنل مدیریت وردپرس خود وارد شوید. برای این کار، عبارت wp-login.php/ را به انتهای آدرس سایتتان اضافه کنید و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید.
  2. از منوی سمت چپ، به بخش “نمایش” و سپس “پوسته‌ها” بروید.
  3. در این بخش، سه قالب پیش‌فرض وردپرس را مشاهده خواهید کرد. برای اضافه کردن قالب جدید، روی دکمه “افزودن پوسته تازه” کلیک کنید.
  4. در صفحه جدید، می‌توانید از بین هزاران قالب موجود در مخزن وردپرس، قالب مورد نظر خود را جستجو و انتخاب کنید.
  5. اگر قالبی که می‌خواهید فارسی و راست‌چین باشد، می‌توانید از بخش “صافی خصوصیات” گزینه “زبان فارسی” را انتخاب کنید.
  6. پس از انتخاب قالب مورد نظر، روی دکمه “نصب” کلیک کنید.
  7. اگر می‌خواهید قالبی را از کامپیوتر خود آپلود کنید، روی دکمه “بارگذاری پوسته” کلیک کنید. سپس فایل زیپ قالب را انتخاب و آپلود کنید.
  8. پس از آپلود یا نصب قالب، روی دکمه “فعال کردن” کلیک کنید تا قالب جدید روی سایت شما فعال شود.
  9. در صورت نیاز، می‌توانید فایل xml قالب را نیز برای درون‌ریزی محتوای دمو، آپلود کنید.

نکات مهم:

  • اگر در حین آپلود قالب با خطای حجم مواجه شدید، باید حجم آپلود در وردپرس خود را افزایش دهید.
  • اگر به هر دلیلی نتوانستید قالب را از طریق پیشخوان وردپرس آپلود کنید، می‌توانید آن را از طریق فایل منیجر هاست آپلود و سپس فعال کنید.
  • پس از نصب قالب، ممکن است نیاز به تنظیمات و شخصی‌سازی داشته باشد. برای این کار می‌توانید از بخش “نمایش” و سپس “سفارشی‌سازی” استفاده کنید.
  • در نظر داشته باشید که مراحل نصب قالب آماده روی وردپرس به همراه خود قالب وجود دارد و در صورت بروز مشکل می‌تواند از این راهنما استفاده کنید.

[درباره طراحی سایت رایگان واقعیت دارد؟ درباره مقایسه وردپرس و سایت سازها بخوانید.]

هزینه طراحی سایت با قالب آماده وردپرس

هزینه قالب آماده به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله:

بیشتر بخوانید :
ماژول نویسی یا برنامه نویسی ماژولار چیست؟

نوع قالب: قالب های وردپرس، جوملا، HTML و … قیمت های متفاوتی دارند.

محل خرید: قیمت قالب ها در مارکت پلیس‌های مختلف، سایت‌های ایرانی و خارجی متفاوت است.

امکانات و ویژگی ها: قالب‌های ساده و رایگان وجود دارند، اما قالب‌های حرفه‌ای و پرمیوم با امکانات و ویژگی‌های بیشتر، قیمت بالاتری دارند.

پشتیبانی: برخی از قالب‌ها با پشتیبانی و آپدیت دائمی ارائه می‌شوند که قیمت آنها را افزایش می‌دهد.

به طور کلی، هزینه قالب‌های آماده از چند هزار تومان تا چند میلیون تومان متغیر است.

قیمت قالب‌های وردپرس در سایت های فروش قالب ایرانی از 39 هزار تومان تا 3 میلیون تومان متغیر است. قیمت قالب‌های وردپرس در تم فارست از 29 تا 249 دلار متغیر است. قیمت سایت‌های آماده در بوم از 399 هزار تومان به صورت 6 ماهه شروع می‌شود.

جمع بندی:

استفاده از قالب آماده برای طراحی سایت مزایا و معایب خاص خود را دارد. از یک سو، قالب‌های آماده مقرون به صرفه و سریع هستند و به شما تنوع زیادی در طرح و ظاهر سایتتان ارائه می‌دهند. از سوی دیگر، قالب‌های آماده ممکن است انعطاف پذیری کمتری داشته باشند و منحصر به فرد نباشند.

1 دیدگاه

محسن میری

سلام من یک سایت فروشگاهی با قالب آماده میخام برای فروشگاه کفش ؛ هزینه طراحی سایت با قالب آماده چه قدر هست؟

مشاهده نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *