چرا باید وردپرس را انتخاب کنیم؟
یکشنبه 08 فروردین 1400 زمان خواندن : محاسبه نشده
پول زیادی ندارم اما دوست دارم وب سایتی داشته باشم که با آن بتوانم کسبوکار خود را توسعه دهم …
اصلا وقت ندارم و دوست دارم ظرف مدت کوتاهی یک وب سایت راهاندازی کنم …
اگر شما هم به یکی از این شرایط دچار شدهاید، به گونهای که نه پول زیادی برای طراحی سایت دارید و نه زمان زیادی، به شما پیشنهاد میکنیم که به سراغ طراحی سایت با وردپرس بروید؛ چراکه طراحی سایت با وردپرس دو مزیت خیلی مهم دارد که یکی از آنها صرفهجویی چشمگیر در هزینههای طراحی سایت و دیگری جلوگیری از اتلاف زمان است. اگر دوست دارید بیشتر با طراحی سایت وردپرس، تفاوت این مدل از طراحی سایت با طراحی سایت اختصاصی و همچنین دیگر مزایای آن آشنا شوید، ادامه این مطلب را دنبال کنید.
منظور از وردپرس چیست؟
اول از همه مفهوم طراحی سایت وردپرس را با زبان خیلی ساده توضیح خواهیم داد. درواقع وردپرس یک سیستم سایتساز است که با استفاده از آن میتوانید انواع مختلفی از وب سایتها و وبلاگها را با خیال راحت راهاندازی کنید. خوشبختانه این سیستم سایتساز از انعطلافپذیری بالایی برخوردار میباشد، به این معنا که با استفاده از وردپرس میتوانید هر نوع وب سایتی را راهاندازی کنید؛ به همین دلیل وردپرس از محبوبیت زیادی برخوردار میباشد.
حالا که کمی با سیستم وردپرس آشنا شدید، به سراغ یک تعریف حرفهای درمورد وردپرس میرویم. همانطور که اشاره کردیم وردپرس یک سیستم سایتساز است. جالب است بدانید که این سیستم سایتساز، یک سیستم رایگان و مهمتر از همه Open Source است. اگر بخواهیم اصطلاح فارسی کلمه Open Source را به کار ببریم، مانند برخی از اصطلاحات انگلیسی که کلمه فارسی آنها نامفهوم است، میشود؛ به همین دلیل فقط در همین حد بدانید که به نرمافزارهایی که امکان تغییر و اضافه کردن کد به آنها وجود دارد، نرمافزارهای Open Source میگویند که دست برنامهنویسان را باز میدارند.
وردپرس نیز یکی از این نرمافزارها به حساب میآید، چراکه Open Source است و این امکان را به برنامهنویسان یا افرادی که دستی در برنامهنویسی دارند، میدهد؛ که در کدهای این سیستم نرمافزاری هرگونه تغییری که دوست دارند ایجاد کنند.
قالب یا پوسته وردپرس چیست و طراحی قالب در وردپرس چه مفهومی دارد؟
اگر از آن دسته از افرادی هستید که به دنبال طراحی سایت وردپرس میباشید، مطمئنا اصطلاحاتی مانند قالب یا پوسته وردپرس به گوشتان خورده است. منظور از قالب یا پوسته وردپرس، ظاهر گرافیکی وب سایت وردپرس است که هم میتوان آن را از صفر تا صد طراحی کرد و هم میتوان از تمپلیتهای آماده که همراه با تنظیمات گوناگونی در اختیار کاربر قرار میگیرند، استفاده کرد.
طراحی صفر تا صد قالب یا پوسته وردپرس یا استفاده از تمپلیتهای آماده بستگی به نوع نیاز و بودجه شما دارد؛ به گونهای که اگر به دنبال سایتی با ظاهر گرافیکی خاص و منحصربهفرد هستید و بودجه کافی هم برای طراحی سایت دارید، بهترین راه طراحی صفر تا صد قالب یا پوسته وردپرس است؛ اما اگر بودجه و البته زمان کافی برای طراحی سایت ندارید، بهترین راه انتخاب و خرید یکی از تمپلیتهای آماده برای طراحی سایت با وردپرس است.
بهترین قالب یا پوسته وردپرس کدام است؟
یکی از رایجترین سوالاتی که در ذهن کاربران رژه میرود، این است که بهترین قالب یا پوسته وردپرس کدام است؟ لازم است بدانید که پاسخ قطعی و روشنی برای این پرسش وجود ندارد و درواقع پاسخ دقیق این سوال به نوع وب سایتی که تصمیم به طراحی آن دارید بستگی دارد؛ برای مثال بهترین قالب یا پوسته برای یک سایت خبری وردپرسی، وب سایتی است که امکانات مناسبی را جهت قرار دادن اخبار متعدد در وب سایت در اختیار شما قرار دهد؛ یا اینکه بهترین قالب یا پوسته برای یک سایت فروشگاهی وردپرسی، وب سایتی است که به خوبی نیازهای کاربرانی که با هدف خرید وارد وب سایت شما میشوند را برطرف کند؛ از همه مهمتر از دستهبندی مشخصی برای قرارگیری محصولات، سبد خرید، مراحل پرداخت و … برخوردار باشد.
افزونه یا پلاگین وردپرس چیست؟
وردپرس دارای هستهای است که تنها شامل حداقلهای لازم برای هر سایتی است؛ با این وجود به هر چیزی که بتوان به هسته وردپرس اضافه کرد افزونه یا پلاگین میگویند. به زبان سادهتر توسعهدهندگان وردپرس، استانداردهای مشخصی را در این سیستم سایتساز قرار دادهاند؛ اما هر فرد یا تیم برنامهنویسی میتواند امکانات و آپشنهایی که در این سیستم نرمافزاری وجود ندارد را در قالب یک افزونه یا همان پلاگین توسعه داده و به سیستم وردپرس اضافه کند. خوشبختانه تاکنون تیمهای برنامهنویسی و برنامهنویسان زیادی امکانات متعددی را در قالب افزونه یا پلاگین به وردپرس افزودهاند؛ به همین دلیل در حال حاضر این سیستم سایتساز از پلاگینهای متعددی برخوردار میباشد که میتوانید هر کدام را متناسب با نیاز وب سایت خود دانلود کرده و به آن بیفزایید.
Open Source بودن وردپرس، سادگی در طراحی و سهولت در مدیریت آن، تنوع در افزونهها، قابلیت توسعهپذیری ساده و سریع، انعطافپذیری در طراحی و … همه از مزایای طراحی سایت با وردپرس هستند؛ منتهی همانطور که اشاره کردیم مهمترین مزایای طراحی سایت وردپرس شامل: صرفهجویی در زمان و هزینه میباشند؛ به گونهای که آن دسته از کاربرانی که بودجه زیادی برای طراحی سایت اختصاصی ندارند، میتوانند با استفاده از سیستم وردپرس از شر هزینههای زیاد و سرسامآور طراحی سایت اختصاصی خلاص شوند؛ از طرفی آن دسته از کاربرانی که زمان زیادی هم برای طراحی سایت اختصاصی ندارند، میتوانند با طراحی سایت وردپرس، ظرف مدت کوتاهی صاحب سایت شده و کسبوکار خود را از این طریق رونق بخشند.