یکشنبه 30 مهر 1402 زمان خواندن : دقیقه الهه نوسرایی

طراحی سایت با گوشی
به ما امتیاز بدهید

طراحی سایت با گوشی، از خواسته‌های مهم کاربران آنلاین است که نیاز به یک سایت ساده با محتویات اختصاصی دارند.  با افزایش استقبال از اپلیکیشن و برنامه‌هایی که در سیستم عامل اندرویدی و آیفون بارگذاری می‌شوند، افراد بسیاری به دنبال ایجاد یک سایت با استفاده از گوشی همراه هستند. این موضوع به واسطه گسترش حوزه دیجیتال، امکان اجرایی شدن را داشته است. ساخت و طراحی یک سایت ویژه شخصی یا اطلاع‌رسانی، با استفاده از گوشی، توسط سایت‌هایی صورت می‌گیرد که امکان ارائه دامنه، هاست و… را فراهم می‌کنند. از این رو تنها سیستم عامل اندروید و آیفون، نمی‌تواند جوابگوی خوبی برای طراحی سایت با گوشی باشند. سایت ساز‌های متنوع در سطح گوگل، امکان بهره بردن از گوشی‌های همراه را برای طراحی سایت به وجود آورده‌اند. پیشنهاد میکنیم بعد از مطالعه مقاله خدمات طراحی سایت با کامپیوتر را بخوانید و بعد انتخاب کنید چه نوع سایتی احتیاج دارید.

[طراحی سایت چیست؟ چرا به سایت نیاز داریم؟ برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید.]

آیا طراحی سایت با گوشی تلفن همراه امکان‌ پذیر است؟

بله ممکن است اما آنچه که اهمیت دارد، نوع مطالب و نوع مدیریت سایت‌های ایجاد شده با گوشی می‌باشد. چون نوع مطالبی که در سایت‌های دسکتاپی ارائه می‌شوند، با شیوه‌های بسیار خاص بارگذاری می‌گردند. از این رو امکان مدیریت راحت سایت برای اضافه کردن مطالب و یا تغییر چیدمان آن‌ها وجود دارد. اما سایت‌هایی که توسط گوشی طراحی شده‌اند، به سبب مدیریت سایت ساز‌ها، امکان مدیریت همه جانبه را ندارند. همچنین طراحی سایت با هوش مصنوعی نیز امکان پذیر است. ما در این باره مقاله ای با عنوان طراحی سایت با هوش مصنوعی برای شما عزیزان تهیه کرده‌ایم که خواندن آن را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

شرکت طراحی سایت تهران سایت با داشتن تخصص در زمینه انواع طراحی سایت‌، نکات مهمی را در جهت ساخت سایت با گوشی در این مطلب، ارائه می‌کند. توجه به مزایا و معایب طراحی سایت با گوشی و تفاوت آن با سایت‌های کامپیوتری، می‌تواند در تصمیم‌گیری افراد جهت ایجاد یک سایت کاربردی، تأثیرگذار باشد.

[درباره صفر تا صد آموزش طراحی سایت اطلاعات بیشتری کسب کنید.]

ساخت سایت در گوشی

چه نوع سایت‌ هایی را با موبایل میتوان ساخت؟

سایت‌هایی که با گوشی همراه طراحی می‌شود، می‌توانند در نوع استاتیک باشد. چون تعداد صفحات کمتری دارند و تغییرپذیری سخت مطالب موجود در سایت، از موارد انکارناپذیر می‌باشد. از جمله سایت‌های مناسبی که امکان طراحی با گوشی را دارند، به عبارت زیر می‌باشند:

  • سایت‌ های فروشگاهی که متون و تصاویر محصولات را برای معرفی به مشتریان اعمال می‌کنند. درباره طراحی سایت فروشگاهی چیست بیشتر بدانید.
  • سایت‌های وبلاگی که وظیفه انتقال اطلاعات محدود و یا آموزش را دارند.
  • سایت‌های شخصی که صرفاً برای ارائه خدمات و روزمه صاحبان سایت، طراحی می‌شوند.
بیشتر بخوانید :
تفاوت سایت استاتیک و داینامیک چیست

[نیاز به سایت فروشگاهی دارید؟ برای مشاهده قیمت ها و خدمات طراحی سایت فروشگاهی با تهران سایت کلیک کنید.]

چرا طراحی سایت با موبایل را پیشنهاد نمیکنیم؟

با بهره‌گیری از انواع سایت ساز‌های پولی و رایگان، می‌توان یک سایت موبایلی داشت. اما برای استفاده از مطالب و بارگذاری آن‌ها روی سایت، با محدودیت‌های بسیار زیادی مواجه خواهیم شد. از سری محدودیت‌های مهم سایت‌های موبایلی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • عدم مدیریت کامل سایت

در این سایت‌ها، صاحبان سایت دسترسی کاملی به وب و هاست ندارند. از این رو جزء مالکان اصلی سایت برای تغییر محتوای داخلی آن‌ها نمی‌باشند. در صورتی که سایت موردنظر نیاز به ارتقا برای رشد و درآمدزایی داشته باشد، مشکلات بسیاری را برای صاحبان سایت به وجود خواهد آورد.

  • استفاده از قابلیت‌های شخصی ساز در نوع محدود

برای تغییر قالب و یا ظاهر سایت موردنظر، می‌توان از صفحه ساز‌هایی که قالب‌های آماده و رایگان ارائه می‌دهند، استفاده کرد. استفاده از قالب‌های حرفه‌ای، برای شخصی‌سازی صفحات داخلی سایت، امکان‌پذیر نیست.

  • هزینه ماهانه اشتراکی

سایت ساز‌های مختلف برای طراحی سایت با موبایل، هزینه ماهانه‌ای را در نظر دارند که مقادیر هزینه‌های اشتراکی آن‌ها، بسیار بالا می‌باشد.

{ پیشنهاد می‌کنیم مقاله مزایای طراحی سایت چیست را نیز مطالعه کنید تا درباره ی مزایای آن اطلاعات کافی را داشته باشید.}

روش‌ های طراحی و ساخت سایت با گوشی رایگان

سایت ساز‌های ایرانی و خارجی در قبال ارائه انواع هاست و دامنه، هزینه‌های متغیری را برای طراحی سایت با گوشی دریافت می‌کنند. اما سایت ساز‌های بسیاری نیز وجود دارند که در نوع رایگان، فعالیت خود را دارا هستند. با این سایت ساز‌ها نیز می‌توان دامنه و هاست را تهیه کرد و بدون استفاده از کدنویسی، سایت شخصی را راه‌اندازی نمود.

[پیشنهاد می‌کنیم درباره تفاوت طراحی سایت استاتیک و داینامیک بیشتر بخوانید.]

سایت ساز خارجی رایگان

از جمله سایت ساز‌های رایگان خارجی می‌توان به Wix، Yola، Webs و weebly اشاره کرد. البته سایت ساز‌های Shopify، SnapPages و Sauropol در نوع پولی هستند که خدمات بیشتری را نسبت به نوع رایگان ارائه می‌دهند. این نوع از سایت ساز‌ها دارای قالب‌های آماده و تم‌های بسیار متنوعی می‌باشند که امکان طراحی سایت فروشگاهی، فلش و تجارت الکترونیک را به وجود می‌آورند.

[برای کسب اطلاعات بیشتر درباره بهترین سایت سازها مقاله “طراحی سایت رایگان را مطالعه نمایید.]

آموزش طراحی سایت با گوشیسایت ساز ایرانی رایگان

سایت ساز‌های ایرانی رایگان، بهترین سایت ساز‌های منتخب ایرانیان هستند. چرا که این سایت ساز‌ها دارای RTL می‌باشند و می‌توانند مطالب موجود در داخل سایت‌ها را با فونت‌های فارسی مختلف بارگذاری نمایند. وب سایت موتور، از سایت ساز‌های ایرانی رایگان می‌باشد که امکان دسترسی به دامنه و میزبانی را بدون پرداخت هزینه فراهم می‌کند. اپلیکیشن baya از محبوب‌ترین سایت ساز‌های ایرانی می‌باشد که قابلیت دانلود از گوگل پلی را دارد.

بیشتر بخوانید :
درآمد طراحی سایت چقدر است؟

این سایت، محیط کاربری بسیار روانی داشته و از ساده‌ترین دستورالعمل‌ها برای طراحی یک سایت استفاده می‌کند. با این اپلیکیشن به راحتی می‌توان قالب‌های مختلف را مشاهده و یک نوع از آن را انتخاب نمود. در ادامه با ارائه مطالب و محتوا‌های موردنیاز به اپلیکیشن، سایت موردنظر خود را می‌توان طراحی نمود. طراحی سایت با گوشی، ضمن اینکه جذاب و هیجان‌انگیز است، نمی‌تواند به اندازه سایت‌های دسکتاپی، مفید واقع شود. برای طراحی یک سایت با گوشی، انتخاب یک سایت ساز مناسب پولی و رایگان اهمیت زیادی دارد. بررسی ویژگی‌های هر سایت ساز و نحوه عملکرد‌های آنان، امری مهم و قابل توجه می‌باشد. برای طراحی سایت ایرانی، انتخاب سایت ساز ایرانی به جهت پشتیبانی از فونت فارسی، توصیه می‌شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *