شنبه 21 خرداد 1401 زمان خواندن : دقیقه تهران سایت

یوتیوبر کیست ؟
به ما امتیاز بدهید

YouTube با 2 میلیارد کاربر فعال بعنوان دومین برنامه‌ی پربازدید جهان بعد از شرکت مادر یعنی گوگل، شناخته شده است. محیط یوتیوب این امکان را فراهم می‌کند تا ویدئوهای خود را به اشتراک بگذارید. محتواهی ویدئوها می‌تواند آموزشی، تبلیغاتی، سرگرمی و… باشد که اگر بصورت خاص و خلاقانه اینکار را انجام دهید به یک یوتیوبر موفق تبدیل می‌شوید. یوتیوب به کاربران موفق خود این امکان را می‌دهد که از این طریق اشتراک‌گذاری ویدئوهای خود به شهرت و درآمد فوق العاده برسند. پیشنهاد می‌کنیم حتما مقاله سئو یوتیوب را مطالعه کنید تا بتوانید محتوای خود را سئو شده وارد یوتیوب کنید.

یوتیوبر کیست؟

یوتیوبر شخصی است که در برنامه یوتیوب حساب کاربری دارد و برای ویدئوهای خود تولید محتوا می‌کند و آنان را  به اشتراک عموم می‌گذارد. اینکار برای دسته‌ای جنبه‌ی سرگرمی دارد و برای دسته‌ای دیگر مانند شغل فرد است و جنبه‌ی درآمدزایی دارد. اگر بصورت مرتب در کانال خود ویدئو به اشتراک می‌گذارید و از این طریق کسب درآمد دارید می‌توانید خود را یک یوتیوبر موفق بدانید.

یوتیوبر کیست

یوتیوبر کیست

یوتیوبرها چقدر درآمد دارند؟

یوتیوبرها از راه‌های مختلف کسب درآمد می‌کنند. ما در ادامه به بررسی این موارد می‌پردازیم. یک یوتیوبر موفق از ترکیب چند روش برای کسب درامد خود استفاده می‌کند.

  • تبلیغات یوتیوب
  • فروش وابسته: تبلیغات و شرکات در درصد فروش
  • فروش کالا: فروش مستقیم کالاهای خود از طریق یوتیوب
  • تامین مالی جمعی: طرفداران یوتیوبر مورد علاقه خود را حمایت مالی می‌کنند.
  • حمایت مالی: تولید محتوای ویدئویی برای تبلیغ برندها و دریافت هزینه از آنان (اسپانسر)

درآمد حاصل از برنامه شریک یوتیوب بطور متوسط 18 دلار برای هر 1000بازدید است. یعنی اگر در ماه 100هزار بازدید از ویدئو داشته باشید بطور متوسط ماهی 1800 دلار درآمد دارید.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

اگر علاقه‌مند به شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام هستید پیشنهاد می‌کنیم درباره چگونه ادمین اینستاگرام شویم و صفر تا صد ادمین اینستاگرام نیز بخوانید.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

برنامه شریک یوتیوب چیست؟

برنامه‌ی شریک یوتیوب یا همان YouTube Partner Program به یوتیوبرها کمک می‌کند تا از محتواهای ویدئویی خود کسب درآمد کنند و سود حاصله از تبلیغات و… را در کانال خود به اشتراک بگذارند.

یوتیوبر کیست ؟

یوتیوبر کیست ؟

مراحل یوتیوبر شدن

یوتیوبر بودن یک حرفه‌ی سرگرم کننده است که از طریق آن می‌توان کسب درآمد داشت. یک یوتیوبر با ساخت ویدئوهای دلخواهش و انتشار آنان از طریق کانال یوتیوب به شهرت، پول و هدفش می‌رسد. اما تبدیل شدن به یک یوتیوبر موفق کار چندان آسانی هم نیست! مراحلی که باید طی شود در ادامه بیان می‌شود.

بیشتر بخوانید :
فریلنسر کیست؟

انتخاب جایگاه

ابتدا با توجه به علایق و توانمندی‌هایتان جایگاه خود را مشخص کنید  و برای رسیدن به آن تلاش کنید.

انتخاب هدف

باید دلیل مشخصی برای تولید محتواهای ویدئویی خود داشته باشید در این صورت می‌توانید در مسیر هدف خود متمرکز شویدو از هدر رفت زمان و انرژی جلوگیری کنید.

شناسایی مخاطبین هدف

پس از آنکه تصمیم گرفتید چه محتوایی را چرا تولید کنید، زمان آن رسیده که مخاطبین خود را بشناسید و بدانید برای چه چه کسانی محتوا تولید می‌کنید. برای این منظور می‌توانید به سوالات زیر پاسخ دهید:

  • تماشاگران ویدئو چه کسانی هستند؟
  • چند ساله‌اند؟
  • شغل آن‌ها چیست؟
  • برای چه این ویدئوها را تماشا می‌کنند؟ سود آنان چیست؟
  • چه ساعاتی در روز را صرف تماشای ویدئو می‌کنند؟

برای این منظور می‌توانید پرسونا بسازید. پرسونا یعنی خلق یک شخصیت با ویژگی‌های ایده‌آل از سوی شما، می‌توانید به پرسونای خود نام، انگیزه، شغل، میزان درآمد و هر چیز دیگری که یک موجود زنده دارد، را بدهید. با این روش بهتر متوجه می‌شوید مخاطبین شما چه نیازهایی دارند و برای رفع آن تولید محتوا می‌کنید.

بررسی رقبا

برای شروع بررسی 10 یوتیوبر مطرح در جایگاه تخصصی خودتان را پیدا کنید و آنان را آنالیز کنید. شباهت‌ها و تفاوت‌های کار را پیدا کنید. با بررسی رقبا متوجه می‌شوید انجام چه روش‌هایی موثر است و با انجام چه کارهایی می‌توانید خاص باشید. ممکن است در مواردی مانند: جلوه‌های ویژه و فرمت‌های ویدئویی و… مشابه باشند؛ اما در سبک برندسازی و نوع ارائه متفاوت هستند.

ایجاد اکانت YouTube

پس از انجام مراحلی که در بالا ذکر شد حال می‌توانید اکانت خود را ایجاد کنید. صفحه شما ویترینی از کارتان و معرف شما می‌باشد به همین دلیل باید متناسب با شما و سبک انتخابیتان باشد. از آنجایی که یوتیوب زیر مجموعه گوگل است برای راه‌اندازی یوتیوب باید به حساب گوگل خود سر بزنید و جزئیات اولیه را وارد کنید.

حساب گوگل

برای ایجاد اکانت در یوتیوب به YouTube.com بروید و روی ایجاد کانال جدید کلیک کنید و نام خود را وارد کنید. برای ایجاد برند خود در یوتیوب می‌توانید مراحل زیر را بصورت سفارشی شده انجام دهید:

  • انتخاب نام اکانت (کانال)
  • لوگو
  • تصوصر بنر
  • طرح رنگی

اکثر کانال‌های موفق یوتیوب مراحل زیر را اجام می‌دهند:

  • توضیحات کاملی از کانال خود را وارد کنید
  • از یک روش ثابت برندسازی استفاده کنید
  • لوگو با کیفیت بالا انتخاب کنید
  • اطلاعات تماس را درج کنید

راه اندازی تقویم محتوایی

تقویم محتوایی یک نمای کلی از پست‌های رسانه‌های اجتماعی آینده شماست. از این تقویم بعنوان محیطی برای برنامه‌ریزی و ذخیره‌سازی اطلاعات مربوط به محتوای خود نیز می‌توانید استفاده کنید. محتوای خود را حداقل از یک ماه قبل برنامه‌ریزی کنید.

بیشتر بخوانید :
اینفلوئنسر (influencer) کیست؟

برنامه ریزی ویدئوها

با شناسایی مخاطبین هدف متوجه می‌شوید آنان چه روزهایی و چه ساعاتی بدنبال تماشای محتوای آنلاین هستند. سپس با استفاده از ابزاری مانند Hootsuite برای برنامه‌ریزی ویدئوهای اشتراکی استفاده کنید.

استفاده از CTA

هر چه افراد را بیشتر در صفحه خود نگه دارید،یوتیوب ویدئو شما را در نتایج جستجو برجسته‌تر می‌کند. برای افزایش ماندگاری کاربران در کانال یوتیوب می‌توانید آنان را تشویق به ثبت نظر درباره‌ی ویدئوهایتان کنید.

ایجاد تعامل با کاربران

در یوتیوب نیز مانند هر برنامه‌ی دیگری، تعامل با کاربر اولویت قرار دارد. هنگامی که محتوای ویدئویی خود را در کانال یوتیوب منتشر کردید به یک برنامه برای پیگیری نظرات ثبت شده از طرف کاربران احتیاج دارید. با رشد کانال و افزایش واکنش‌ها به محتواهایتان می‌توانید برای مدیریت پاسخ‌دهی نظرات از ابزار Hootsuite استفاده کنید.

تبلیغات کانال

بسیاری از یوتیوبرهای موفق روی معرفی خود به دیگران سرمایه‌گذاری می‌کنند. در ادامه به معرفی چند شیوه تبلیغات می‌پردازیم:

تبلیغات: با پرداخت هزینه به YouTube می‌توانید خیلی سریع و آسان ویدئوهای خود را در نتایج جستجو برجسته کنید.

شبکه سازی: این روش رایگان است. برای این منظور نیاز به ایجاد روابط با چهره‌های معروف یوتیوب، دعوت شدن به ویدئو آنان و معرفی چهره خود به کاربران و… دارید.

تبلیغات متقابل: اگر فرد فعالی هستید از سایر شبکه‌های اجتماعی می‌توانید برای معرفی کانال یوتیوب خود استفاده کنید و کاربران را به کانال خود در یوتیوب هدایت کنید.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *