سه‌شنبه 21 شهریور 1402 زمان خواندن : دقیقه الهه نوسرایی

طراحی-سایت-چیست
به ما امتیاز بدهید

افرادی که با فعالیت‌های تجاری، خدماتی، آموزشی و فرهنگی نیاز به داشتن یک وب سایت آنلاین دارند تا کسب و کار خود را دیجیتال کنند محصول یا خدمات خود را بصورت آنلاین بفروشند قبل از استفاده از خدمات طراحی سایت لازم است بدانند “طراحی سایت چیست و چه کاربردی دارد؟ چرا به وبسایت نیاز دارند؟ آیا طراحی سایت واقعا به افزایش فروش و برندینگ کمک می‌کند؟ یا افرادی که به دنبال یک شغل پر درآمد و با آینده روشن هستند سوالشان این است که چگونه طراح سایت شویم؟ یا برای طراحی سایت از کجا شروع کنیم؟

طراحی وب چقدر درآمد دارد؟ آیا یادگیری آن کار راحتی است؟ چقدر زمان برای آموزش نیاز داریم؟ ” طراحی سایت با توجه به نوع فعالیت سایت، می‌تواند با روش‌های متنوعی به انجام برسد. با آگاهی از این مورد، می‌توان روش درستی را برای طراحی سایت اصولی طبق نیاز کاربران انتخاب کرد. امروزه طراحی وبسایت در شاخه‌های متعددی اجرایی می‌گردد که نیاز به تخصص و حرفه در این زمینه دارد. پس با ما همراه باشید تا صفر تا صد آن را آموزش ببینید. پیشنهاد می‌کنیم پس از مطالعه کامل این مقاله اگر سوال و ابهام دیگری داشتید یا قصد سفارش طراحی سایت و قیمت طراحی سایت و استفاده از امکانات ویژه و پشتیبانی کاملا رایگان خدمات ما را دارید کلیک کنید و با مشاوران ما در ارتباط باشید.

هدف-طراحی-سایت-چیست

طراحی سایت سئو بیس چیست؟

طراحی سایت سئو بیس، به معنای طراحی سایتی است که از ابتدا با در نظر گرفتن اصول سئو انجام می‌شود. این نوع طراحی سایت، شامل تمام بخش‌های اصلی طراحی سایت اعم از گرافیک، UI، برنامه‌نویسی و بارگذاری بر روی هاست می‌شود، با این تفاوت که در هر کدام از این مراحل، به نکات سئو توجه ویژه‌ای می‌شود. هدف از طراحی سایت سئو بیس، ایجاد سایتی است که برای موتورهای جستجو مانند گوگل قابل فهم و ایده‌آل باشد و در نتایج جستجو، رتبه بالایی کسب کند. این امر، به افزایش بازدید سایت و جذب مشتریان بیشتر کمک می‌کند. در واقع، طراحی سایت سئو بیس، به جای اینکه بعد از طراحی و راه‌اندازی سایت به فکر سئو آن باشید، سئو را از همان ابتدا در بطن طراحی سایت لحاظ می‌کنید.

بیشتر بخوانید :
پنالتی سایت و دامنه

طراحی سایت وردپرس چیست؟

طراحی سایت وردپرس به فرآیند ساخت و راه‌اندازی یک وب‌سایت با استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس (CMS) اشاره دارد. وردپرس به عنوان محبوب‌ترین CMS در جهان، به کاربران امکان می‌دهد بدون نیاز به دانش تخصصی برنامه‌نویسی، به سادگی وب‌سایت‌های مختلف را طراحی، توسعه و مدیریت کنند. در طراحی سایت وردپرس، طراحان از قالب‌ها و افزونه‌های متنوعی برای ایجاد صفحات، افزودن محتوا، شخصی‌سازی ظاهر وب‌سایت و ارتقای عملکرد آن استفاده می‌کنند.

این امر باعث می‌شود تا وب‌سایت‌های وردپرسی برای طیف وسیعی از نیازها، از وبلاگ‌های ساده گرفته تا فروشگاه‌های آنلاین پیچیده، مناسب باشند. منابع آموزشی آنلاین زیادی برای یادگیری این مهارت‌ها وجود دارد. اما اگر می‌خواهید کسی برایتان سایت طراحی کند، باید با یک طراح وب یا شرکت طراحی وب تماس بگیرید. در این حالت، باید اهداف و نیازهای خود را به طور واضح بیان کنید تا آنها بتوانند سایتی متناسب با نیاز شما طراحی کنند.

 طراحی سایت کد نویسی چیست؟

طراحی سایت با کدنویسی، فرآیند ساخت یک وب سایت از طریق نوشتن کد است. این کدها به مرورگر کاربر دستور می‌دهند که چگونه صفحه وب را نمایش دهد و با آن تعامل داشته باشد. برخلاف روش‌های مبتنی بر رابط کاربری گرافیکی (GUI) که از کشیدن و رها کردن عناصر استفاده می‌کنند، کدنویسی به شما کنترل کامل بر ظاهر و عملکرد وب سایتتان را می‌دهد.

این امر مستلزم یادگیری زبان‌های برنامه‌نویسی مانند HTML، CSS و JavaScript است، اما آزادی و انعطاف‌پذیری بی‌نظیری را برای خلق تجربیات وب منحصر به فرد و پویا به شما می‌دهد. طراحی سایت با کدنویسی، مهارتی ارزشمند برای طراحان وب، توسعه‌دهندگان و کارآفرینانی است که می‌خواهند وب‌سایت‌هایی با کارایی بالا، بصری جذاب و متناسب با نیازهای خاص خود ایجاد کنند.

هدف از طراحی سایت چیست؟

استفاده از فضای مجازی و آنلاین در جهت بهبود فعالیت کاری، فرهنگی و آموزشی، با روش‌های مختلفی اجرایی می‌شود. طراحی سایت یکی از شاخه‌های مهم و قابل توجه استفاده از فضای مجازی می‌باشد. یک سایت با کاربری معین، امکان بهره‌گیری مخاطبان از اطلاعات مفید و مهم را اعمال می‌کند. امروزه آموزش و تجارت، دو هدف مهم در طراحی سایت شناخته شده‌اند. آموزش در راستای افزایش آگاهی درباره موضوعات مختلف که در راستای بهبود زندگی مؤثر است، مورد توجه مخاطبان گوگل قرار گرفته است.

کاربران گوگل، در صورت نیاز به آگاهی از موضوع خاصی، می‌توانند سؤالات خود را در نوع استفهامی یا خبری از جستجوگر گوگل بپرسند. گوگل طبق نیاز کاربر، سایت‌های متنوعی که در راستای پاسخ به سؤال کاربر قرار دارد، را برای کاربر ارائه می‌کند. سایت‌های ارائه شده برای کاربر، توسط افراد و یا گروه‌های مختلف به طراحی و ارائه رسیده‌اند. لذا افزایش درک و آگاهی جامعه از اطلاعات مفید و به روز، از اهداف مهم طراحی سایت می‌باشند.

از سویی دیگر خرید و فروش در فضای مجازی، امکان رشد اقتصادی را برای جوامع مختلف به وجود آورده است. درصد بالایی از متقاضیانی که اقدام به ایجاد یک سایت کرده‌اند، تمایل به افزایش درآمد در این راستا دارند. لذا کاربری سایت آن‌ها در نوع تجاری اعمال می‌شود. امکان فروش محصولات و یا ارائه خدمات از طریق وب سایت، دومین هدف مهم طراحی سایت در نوع ساده و اختصاصی می‌باشد.

بیشتر بخوانید :
HTTP2 چیست؟

طراح سایت باید به اصول طراحی گرافیک، تجربه کاربری (UX) و رابط کاربری (UI) آشنایی داشته باشد و از زبان‌های برنامه‌نویسی وب مانند HTML، CSS و JavaScript نیز سررشته داشته باشد. علاوه بر مهارت‌های فنی، طراح سایت باید خلاق و ایده‌پرداز باشد و بتواند به خوبی با مشتریان خود ارتباط برقرار کند تا نیازها و خواسته‌های آنها را به درستی درک کند.

معرفی چند ابزار طراحی سایت

انتخاب بهترین ابزار طراحی سایت به نیازها، سطح مهارت و بودجه شما بستگی دارد. در اینجا به برخی از محبوب ترین و بهترین ابزارهای موجود در سال 2024 اشاره می کنیم:

  • ویبلی (Weebly)

یک پلتفرم ساخت وب سایت با استفاده از کشیدن و رها کردن که برای مبتدیان بسیار آسان است. دارای طیف گسترده‌ای از قالب ها و ابزارهای داخلی است که به شما امکان می‌دهد بدون نیاز به دانش کدنویسی، یک وب سایت حرفه‌ای ایجاد کنید.

  • وردپرس (WordPress)

وردپرس این ا مکان را به شما می‌دهد که  وب سایت‌های قدرتمند و پویا بسازید. وردپرس رایگان و منبع باز است و طیف گسترده‌ای از افزونه‌ها و قالب‌ها را برای گسترش قابلیت‌های آن ارائه می‌دهد.

  • Incomedia WebSite X5

یک ویرایشگر وب سایت قدرتمند که هم برای مبتدیان و هم برای کاربران حرفه ای مناسب است. WebSite X5 شامل طیف گسترده‌ای از ویژگی‌ها و ابزارها است که به شما این امکان را می‌دهد وب سایت‌های خلاقانه و با کیفیت بالا ایجاد کنید.

  • CoffeeCup Free HTML Editor:

یک ویرایشگر HTML رایگان و آسان برای استفاده که برای مبتدیان مناسب است. CoffeeCup Free HTML Editor شامل طیف گسترده ای از ویژگی ها و ابزارها برای کمک به شما در ایجاد وب سایت های ساده است.

  • جوملا (Joomla)

یک CMS قدرتمند و انعطاف پذیر دیگر که به شما امکان می دهد وب سایت های پیچیده و پویا بسازید. جوملا رایگان و منبع باز است و طیف گسترده ای از افزونه ها و قالب ها را برای گسترش قابلیت های آن ارائه می دهد.

  • Adobe XD

 ابزار طراحی رابط کاربری (UI) قدرتمند که fh hsjthni hc Hk نمونه‌های اولیه تعاملی و طرح‌های وب سایت را ایجاد کنید. Adobe XD  بخشی از مجموعه Creative Cloud است و با سایر برنامه های Adobe مانند Photoshop و Illustrator ادغام می‌شود.

زبان های مورد نیاز برای طراحی سایت

زبان‌های مورد نیاز برای طراحی سایت به نوع وب‌سایتی که می‌خواهید بسازید بستگی دارد. اما به طور کلی، می توان به دو دسته زبان‌های اصلی تقسیم کرد:

زبان‌ سمت کاربر (فرانت‌ اند)

قسمت اول مربوط به قسمت فرانت اند می‌شود که شامل زبان های:

  • زبان برنامه نویسی HTML

زبان پایه برای ساختار و محتوای صفحات وب است.

  • زبان برنامه نویسی CSS

برای تعیین ظاهر و استایل صفحات وب استفاده می‌شود.

  • زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت

به شما امکان می‌دهد تعاملات پویا را در وب‌سایت خود ایجاد کنید، مانند فرم‌های تماس، انیمیشن‌ها و بازی‌ها.

زبان‌ سمت سرور (بک‌ اند)

قسمت دوم مربوط به قسمت بک اند می‌شود که شامل:

  • زبان برنامه نویسی PHP

یک زبان محبوب برای توسعه وب است که برای ایجاد وب‌سایت‌های پویا و پایگاه‌های داده استفاده می‌شود.

  • زبان برنامه نویسی پایتون

یک زبان قدرتمند و همه‌کاره است که برای طیف گسترده‌ای از برنامه‌ها، از جمله توسعه وب استفاده می‌شود.

  • زبان برنامه نویسی جاوا

یک زبان محبوب دیگر برای توسعه وب است که برای ایجاد برنامه‌های سازمانی مقیاس‌پذیر استفاده می‌شود.

  • زبان برنامه نویسی Ruby on Rails

یک چارچوب محبوب برای توسعه وب است که بر روی زبان برنامه‌نویسی Ruby ساخته شده است.

بیشتر بخوانید :
تفاوت طراحی سایت وردپرس با کدنویسی

انواع زبان های برنامه نویسی

در اینجا لیستی از برخی از محبوب‌ترین زبان‌های برنامه‌نویسی به همراه کاربرد مختصری از هر یک آمده است:

  • پایتون

 زبانی همه‌منظوره، یادگیری آسان و قدرتمند که برای طیف گسترده‌ای از کاربردها از جمله توسعه وب، علم داده و یادگیری ماشین استفاده می‌شود.

  • جاوا اسکریپ

زبانی محبوب برای توسعه وب سمت کلاینت که برای ایجاد وب سایت های تعاملی و پویا استفاده می شود.

  • جاوا

زبانی قدرتمند و شیء گرا که برای توسعه طیف گسترده ای از برنامه ها از جمله برنامه های اندرویدی، برنامه های سازمانی و برنامه های وب استفاده می شود.

  • C++

زبانی قدرتمند و کارآمد که اغلب برای توسعه برنامه های سیستمی، بازی ها و برنامه های کاربردی استفاده می شود.

  • C#

زبانی چند منظوره که برای توسعه برنامه های مختلف از جمله برنامه های دسکتاپ، برنامه های وب و بازی ها استفاده می شود.

  • PHP

زبانی محبوب برای توسعه وب سمت سرور که برای ایجاد وب سایت های پویا و پایگاه داده محور استفاده می شود.

  • سوئیفت

زبانی برای توسعه برنامه های iOS و macOS که توسط اپل ایجاد شده است.

  • Kotlin

زبانی برای توسعه برنامه های اندرویدی که توسط گوگل ایجاد شده است.

  • Go

زبانی چند منظوره که توسط گوگل ایجاد شده است و به دلیل سادگی، کارایی و مقیاس پذیری آن شناخته شده است.

  • R

زبانی برای تجزیه و تحلیل آماری و گرافیکی که به طور گسترده در میان دانشمندان داده و statisticians استفاده می شود.

کاربرد طراحی سایت چیست

کاربرد طراحی سایت چیست؟

طراحی سایت، یک صفحه آنلاین را با داده‌های تعریف شده ایجاد می‌کند. صفحات اصلی سایت می‌تواند در تعداد یک تا بی‌نهایت به طراحی برسند. در داخل صفحات یک وب سایت، اطلاعات به صورت متنی، تصویری، ویدیویی، موزیک و پادکست ارائه می‌شوند. با داشتن یک سایت اختصاصی، می‌توان خرید و فروش محصول را در هر نوعی به انجام رسانید. با اعمال بخشی از سایت جهت ارتباط‌گیری با کاربران، می‌توان درباره محصول و نوع خرید و فروش آن‌ها به گفتگو پرداخت. این مورد برای ارائه خدمات نیز انجام می‌گیرد. فعالیت‌های خدماتی شاخه مهمی از فعالیت‌های آنلاین می‌باشند. جذب مشتری و متقاضی برای ارائه خدمات مختلف به آن‌ها، از طریق سایت امکان‌پذیر است. خدماتی مانند خدمات هتل، آتلیه، خدمات نظافتی، خدمات دیجیتال و… از پرتقاضاترین خدمات ارائه شده به صورت آنلاین می‌باشند.

اطلاع‌رسانی و افزایش آگاهی کاربران اینترنتی، نیاز به طراحی یک وب سایت خلاقانه و حرفه‌ای دارد. بسیاری از پایگاه‌های خبری عمومی و شخصی، با طراحی سایت منحصر به فرد، اطلاعات روز را در داخل وب سایت بارگذاری می‌کنند. لذا دسترسی مخاطبین به اطلاعات موردنظر در نوع اصل و تأیید شده از این طریق انجام می‌گیرد. بسیاری از افرادی که اطلاعات خبری خود از روزنامه و صدا و سیما دنبال می‌کردند، امروزه توجه بیشتری به پیگیری اخبار روز دنیا به صورت آنلاین دارند.

بیشتر بخوانید :
برنامه نویسی چیست؟

آموزش جزء مهمی از داده‌های اینترنتی می‌باشد. آموزش در هر زمینه‌ای اعم از دیجیتال، هنری، تحصیلی، تجاری و حتی آموزش‌های خانه داری و… امروزه در قالب داده‌های منظم در سایت‌های مختلف بارگذاری شده‌اند. طراحان این سایت می‌کوشند در راستای اعطای آموزش به کاربران سایت، مطالب را رایگان و یا پولی در اختیار آنان قرار دهند. مطالب آموزشی تخصصی پولی در کنار آموزش رایگان مطالب پایه در ارتباط با آن موضوع، بهترین روش برای طراحی سایت اختصاصی آموزشی است. برای یادگیری و آموزش طراحی سایت از صفر تا صد رایگان کلیک کنید. در این آموزش ما مسیر یادگیری یک طراح سایت موفق را به شما یاد می‌دهیم.

طراحی سایت چقدر درآمد دارد؟

بیایید با حقوق پایه شروع کنیم. اگر در شرکتی مشغول به کار شوید، حقوق شما به عنوان یک طراح سایت، می‌تواند از 8 میلیون تومان برای افراد مبتدی تا 20 میلیون تومان و بیشتر برای متخصصان React، متغیر باشد. البته این ارقام، حدودی هستند و در دنیای واقعی، شاهد تنوع بسیاری خواهیم بود. اما پروژه‌های فریلنسینگ، داستان دیگری دارد. در اینجا درآمد شما بسته به پوژه‌هایی که دریافت می‌کنید می‌تواند متفاوت باشد. تصور کنید در ماه، 3 پروژه طراحی سایت را با موفقیت به سرانجام می‌رسانید و از هر کدام 4 میلیون تومان دستمزد دریافت می‌کنید. در این حالت، شما 12 میلیون تومانی در آن ماه درآمد خواهید داشت.

البته باید بدانید که نوع پروژه، پیچیدگی طراحی، نیازهای کارفرما و حتی محل زندگی شما، همگی در تعیین نرخ نهایی موثر خواهند بود. به عنوان مثال، طراحی یک فروشگاه اینترنتی با امکانات کامل، به مراتب از طراحی یک وب سایت ساده زمان‌برتر و پرهزینه‌تر است و طبیعتاً دستمزد بیشتری را به همراه خواهد داشت. بازار کار نیز نقشی کلیدی در این معادله ایفا می‌کند. در شهرهای بزرگ و با تقاضای بالا، طراحان سایت می‌توانند نرخ‌های بیشتری را برای خدمات خود طلب کنند. در نهایت، به یاد داشته باشید که مهارت و تجربه شما، کلید اصلی فتح قله‌های درآمد در این شغل جذاب و پویا خواهد بود.

مراحل طراحی سایت چگونه است؟

بهره‌گیری از دو داده معین CSS و HTML، طراحی یک سایت کامل با کد و گرافیک مشخص به وجود می‌آورد. چهار مرحله مهم برای طراحی سایت اصولی وجود دارد که هر مرحله نیازمند گذر از مرحله قبلی به صورت تعریف شده می‌باشد.

  • وایر فریم

طراحی یک نقشه کامل از سایت، براساس نوع کاربری و فعالیت درخواستی مشتری می‌باشد. جایگاه بخش‌ها، انتخاب روش طراحی و کد‌نویسی و… در اولین مرحله طراحی سایت، تعیین و انتخاب می‌شوند.

  • طراحی گرافیک سایت

در این مرحله، آنچه که به صورت بصری در صفحات سایت مشاهده می‌شود، مورد طراحی قرار می‌گیرد. اعمال فونت و رنگ مشخص، ایجاد تصاویر ابداعی یا الگویی و… توسط برنامه‌های شخصی طراحی گرافیک ایجاد و در روی صفحات سایت پیاده‌سازی می‌شوند.

  • کدنویسی

مدیریت سایت با بهره‌گیری از سیستم‌های مختلف نظیر وردپرس، جوملا و… انجام می‌گیرد. در مدیریت سایت، برنامه‌نویسی جایگاه بالایی دارد. عموماً افزونه‌های به کار گرفته شده در سیستم‌های وردپرس و… امکان کدنویسی ساده و در عین حال تخصصی را برای سایت درنظر گرفته شده فراهم می‌کنند.

  • اجرای سایت

در این مرحله، ارائه سایت در جستجوگر‌های مختلف با انتخاب یک هاست و نام دامنه انجام می‌گیرد.

بیشتر بخوانید :
آموزش طراحی سایت با قالب آماده وردپرس

طراح-وب سایت

وظایف طراح سایت چیست؟

داده‌های موردنظر در یک وب سایت، اهداف سایت را در بر می‌گیرند. به گونه‌ای که کاربر با یک نگاه اجمالی می‌تواند نوع کاربری سایت در زمینه‌های تبلیغاتی، آموزشی، فرهنگی، تجاری، فروشگاهی، سیاسی، پزشکی و… را تشخیص دهد. هر یک از موضوعات بیان شده، نیاز به صفحه‌ای در فضای مجازی دارند تا اطلاعات مرتبط را در اختیار جستجوگران این مطالب قرار دهند. وب سایت با فراهم کردن مکانی امن برای این اطلاعات، می‌تواند به صورت شخصی توسط فرد ایجاد‌کننده، مدیریت شود.

طراح سایت می‌تواند یک فرد یا گروهی از افراد با تجربه کاری متعدد باشند. طراح سایت برای انجام دادن مراحل مختلف جهت طراحی سایت، باید در اجراسازی دو پارامترBackend و Frontend کوشا باشد. این دو پارامتر دربردارنده طراحی گرافیکی و کدنویسی سایت است. لذا اجراسازی این دو مورد در زمان خاص خود، اهمیت بسیاری در ایجاد یک سایت حرفه‌ای و تخصصی با الگوریتم گوگل دارد. همچنین بعد از ارائه سایت، پشتیبانی از آن و به روزرسانی داده‌های ساختاری و گرافیکی سایت، برعهده طراح می‌باشد.

از این رو امکان ارتقای سایت فقط از جانب مالک سایت انجام می‌گیرد. ارتقای سایت، به روز‌رسانی مطالب و داده‌های سایت می‌باشد که می‌تواند به حذف و اضافه کردن آن‌ها منتهی شود. بارگذاری عکس، فیلم، متن و… از موارد ساده به روز‌رسانی سایت هستند. کدگذاری پیشرفته، برنامه‌نویسی سایت براساس الگوریتم‌های گوگل و… به عنوان به روزرسانی ساختاری سایت درنظر گرفته می‌شود.

روش‌ های طراحی وب سایت

روش های طراحی سایت شامل سه بخش می‌شود که عبارتند از:

  • طراحی سایت استاتیک (ایستا)

روش طراحی سایت بستگی به محتوای مورد استفاده در آن سایت دارد. به طور کلی دو روش جهانی دینامیک و‌ایستاتیک در طراحی سایت مورد استفاده قرار می‌گیرند. در روش‌ استاتیک، سایت با داده‌های معین به صورت یکباره کدنویسی و در داخل صفحات سایت اعمال می‌شوند. امکان به روزرسانی داده‌های این سایت وجود دارد اما مطالب قرار داده شده در داخل سایت های‌ ایستاتیک، مطالب قابل تغییری نمی‌باشند تا نیاز به ارتقا پیدا کنند.

  • طراحی سایت داینامیک (پویا)

در روش دینامیک، کدنویسی، جمع‌آوری اطلاعات و پردازش آن‌ها طبق الگوریتم گوگل، دائماً در حال تغییر و به روزرسانی می‌باشد. طراح سایت با مدیریت آن در فاصله زمانی کوتاه‌تر، به روزآوری مطالب را به انجام می‌رساند. سایت‌های خبری برای طراحی از روش دینامیک استفاده می‌کنند.

  • طراحی سایت فلش

 این روش از نرم افزار فلش برای ایجاد صفحات وب پویا و جذاب استفاده می‌کند. سایت‌های فلش به دلیل داشتن انیمیشن‌ها و جلوه‌های ویژه، می‌توانند ظاهری بسیار زیبا و چشم‌نواز داشته باشند.

نتیجه گیری

برخورداری از یک سایت مطابق با نوع فعالیت خاص، نیاز به علم و آگاهی در زمینه طراحی سایت دارد. امروزه طراحی سایت اهمیت بسیاری زیادی در حوزه صنایع دیجیتال دارد. فعالیت‌های تجاری، سیاسی و آموزشی با بهره‌گیری از سایت، می‌توانند منجر به ایجاد یک زندگی هوشمند و مفید در جهان شوند. برای طراحی سایت، یادگیری زبان برنامه‌نویسی و مراحل مهم پیاده‌سازی آن، در اولویت قرار دارد.

9 دیدگاه

مریم

سلام با تشکر از مقاله خوبتون، برای آموزش طراحی سایت از کجا باید شروع کنم؟

مشاهده نظر
    صدف استیری

    سلام وقت بخیر! ممنون از لطف شما. برای شروع آموزش طراحی سایت، پیشنهاد می‌کنم با یادگیری HTML و CSS شروع کنید. سپس به JavaScript بپردازید تا سایت‌های پویا بسازید. در نهایت، با یک CMS مثل وردپرس آشنا بشید. منابعی مثل W3Schools و دوره‌های آنلاین می‌تونن خیلی کمک‌کننده باشن. همچنین با مراجعه به بخش مقالات تهران سایت میتونید مقالات مربوط به آموزش طراحی سایت ما رو هم مطالعه کنید. موفق باشید!

    مشاهده نظر
مریم

طراحی سایت آیا درآمد خوبی داره ک آموزش ببینم؟

مشاهده نظر
    صدف استیری

    سلام وقت بخیر! خیلی خوشحالم که به طراحی سایت علاقه‌مند شدید. بله، طراحی سایت می‌تونه درآمد خوبی داشته باشه، به خصوص اگه مهارت‌هاتون رو به‌روز نگه دارید و پروژه‌های مختلفی انجام بدید. بازار کار طراحی سایت همیشه پرتقاضاست، و با یادگیری مداوم و کسب تجربه، می‌تونید به درآمد خوبی برسید. پیشنهاد میکنیم برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله https://tehransite.com/website-design-income/ مارو بخونید

    مشاهده نظر
سمانه اکبری

سلام آیا شما آموزش طراحی سایت هم دارین؟

مشاهده نظر
صدف استیری

سلام ممنون از نظر خوبتون، بله برای کسب اطلاعات بیشتر راجب شروع مسیر یادگیری پیشنهاد می‌کنیم که به صفحه آموزش طراحی سایت برید و مقاله رو مطالعه کنید. همچنین برای یادگیری کامل طراحی سایت و همچنین سئو می تونید به عنوان کارآموز در شرکت ما شروع به کار کنید. و میتونید برای ارسال اطلاعات و روزمه خودتون وارد صفحه تماس با ما شوید.

مشاهده نظر
الهه نوسرایی

217.66.208.94 سلام بله؛ ما بصورت حضوری در طی یک دوره سه ماهه کارآموزی آموزش طراحی سایت هم داریم..

مشاهده نظر
رضا

سلام طراحی سایت با وردپرس هم انجام می دین؟

مشاهده نظر
    صدف استیری

    سلام وقت بخیر! بله، تیم ما در تهران سایت طراحی سایت با وردپرس رو به صورت حرفه‌ای انجام می‌ده. ما می‌تونیم به شما کمک کنیم تا یک سایت زیبا، کاربرپسند و کارآمد با وردپرس داشته باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر و دیدن نمونه کارها، لطفاً به صفحه [طراحی سایت با وردپرس] ما سر بزنید. اگه سوالی داشتید یا نیاز به مشاوره بیشتری داشتید، خوشحال می‌شیم کمکتون کنیم!

    مشاهده نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *