یکشنبه 29 مرداد 1402 زمان خواندن : دقیقه الهه نوسرایی

وردپرس-یا-پایتون
به ما امتیاز بدهید

وردپرس یا پایتون؟ این سوال بسیاری از علاقه‌مندان به طراحی و راه اندازی وبسایت است که با چالش اینکه سایت خود را با چه سیستم و زبان برنامه‌ نویسی راه‌ اندازی کنند، مواجه هستند. با سیستم مدیریت محتوا (cms) مانند: وردپرس، جوملا، دروپال، و…یا زبان‎‌های برنامه‌ نویسی مانند: php، Asp ،Python. در واقع هرکدام از این روش‌ها دارای مزایا و معایبی هستند و شما می‌توانید با بررسی دقیق‌تر و با کمک مطالب این مقاله به بررسی مزایا و معایب بپردازید. اگر برای انتخاب سایت خود نیاز به مشاوره رایگان دارید از صفحه طراحی سایت تخصصی تهران سایت با مشاوران ما در ارتباط باشید تا بتوانید بهترین انتخاب را برای نوع طراحی سایت خود داشته باشید.

وردپرس یا پایتون کدام بهتر است؟

سیستم‌های مدیریت محتوا (Content management system) نیاز به برنامه‌ نویسی از پیش ندارد و تنها با نصب آنها روی سیستم، می‌توانید به ساخت صفحات و پست‌های خود بپردازید. سیستم های مدیریت محتوا از قالب‌ها و افزونه‌های آماده استفاده می‌کنند که به همین دلیل کار با آن‌ها راحت‌ تر است. در فضای اینترنت سایت‌های سی ام اسی بسیار زیادی می‌توان پیدا کرد، از معروف ‌ترین آنها ورد پرس، جوملا، پرستاشاپ، دروپال هستند. در مقابل cms های آماده سیستم مدیریت محتوا اختصاصی است که هسته‌ی آن و طراحی قالب و سایر موارد از صفر تا صد کد نویسی می‌شود. این کار توسط تیم توسعه دهنده شامل افراد متخصص در زمینه طرحی گرافیک، برنامه‌نویسی، تحلیل ‌و آنالیز داده‌ها که دربک ‌گراند کار حضور دارند، انجام می‌شود.

پیشنهاد می‌کنیم برای اطلاعات کامل درباره طراحی سایت وردپرس و سفارش خدمات سایت وردپرسی در تهران سایت کلیک نمایید.  

سایت-وردپرس-یا-پایتونوردپرس چیست؟

ورد پرس یک سیستم مدیریت محتوا است که در جهت ساخت، طراحی و راه اندازی سایت‌ها استفاده می‌شود  البته درابتدا ورد پرس فقط یک پلتفرم در جهت ساخت وبلاگ بود اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی و افزایش برخی قابلیت‌ها به یک سیستم مدیریت محتوا CMS تبدیل شده ‌است که به دلیل داشتن قالب‌های آماده برای طراحی سایت و نداشتن هزینه برای سازنده‌ی سایت، بسیار مورد توجه کاربران قرارگرفته است و امروزه حدود 40 درصد از انواع سایت‌ها به کمک این سیستم‌ها راه اندازی می‌شوند. همچنین وردپرس قابل توجه افرادی است که به تازگی کار طراحی سایت را آغاز کرده‌اند. چرا که در طراحی سایت با وردپرس نیاز به دانستن حتی یک خط کدنویسی نیست و شما می‌توانید حتی، بدون دانش کدنویسی سایت خودرا طراحی و راه‌ اندازی کنید و از قالب‌های آماده در ساخت آن استفاده کنید. پیشنهاد میکنیم مقاله تفاوت طراحی سایت با php و وردپرس wordpress را نیز برای انتخاب بهتر نوع سایت خود مطالعه نمایید.

بیشتر بخوانید :
درآمد طراحی سایت چقدر است؟

مزایا و معایب وردپرس چیست؟

وردپرس مزایای زیادی دارد و همین مزایای ارزشمند باعث می‌شود بسیاری از افرادی که قصد راه‌اندازی وب‌سایتی برای کسب ‌و کار های نو پا از این روش برای طراحی و ساخت سایت استفاده کنند. حالا به طور مفصل درمورد  مزایای وردپرس صحبت می‌کنیم.

مزایای طراحی سایت با وردپرس

1.وردپرس منبع باز است.

وردپرس یک پلتفرم متن ‌باز است. این بدان معنی است که میتوان کد منبع را تغییر و آن را به گونه‌ای که می‌خواهید سفارشی‌سازی کنید. درواقع، توسعه دهندگان وب می‌توانند به سادگی برخی قابلیت‌ها را به سایت خود اضافه کنند، همچنین می‌توانند برخی از قابلیت‌ها را حذف و یا اصلاح نمایند.

2.رابط کاربری بسیار ساده

وردپرس به هیچ‌ گونه دانش خاص یا برنامه ‌نویسی نیاز ندارد، درواقع  CMSبیشتر برای افراد غیر فنی ساخته شده است تا آنها هم بتوانند به سادگی برای خود یک وبسایت طراحی کنند. برای افزودن طرح جدید می‌توانید قالب دلخواه خود را دانلود کنید. همچنین اگر نیاز به اضافه کردن یک عملکرد جدید مثل فرم تماس دارید تنها کافی است یک افزونه را در سایت خود نصب کنید.

با این حال وردپرس طوری ساخته شده است که کاربرپسند باشد، علاوه براین وردپرس همراه با یک ویرایشگر قوی درعین حال ساده ارائه می‌شود که به شما کمک می‌کند که صفحات خود را ایجاد کنید.

3.سئو دوستانه

برای داشتن یک سایت موفق، تنها ساخت یک وبسایت وردپرسی کافی نیست. شما باید بتوانید پس از ایجاد سایت بازدید از وبسایت ایجاد شده را افزایش دهید. سئو یا بهینه سازی موتور‌های جستجو منجر به بهترشدن رتبه وبسایت در نتایج گوگل می‌شود. با استفاده از افزونه یواست سئو شما می‌توانید سایت خودرا به بهترین شکل هم برای کاربران وهم برای موتورهای جستجو نظیر گوگل بهینه کنید.

4.پشتیبانی از انواع رسانه‌ها

وردپرس هیچ نوع رسانه اصلی را محدود نمی‌کند. بنابراین، شما می‌توانید از هر ترکیبی از متن گرفته تا تصویر و ویدئو در وبسایت‌ خود استفاده کنید.

5.امنیت بالا

امنیت یکی از دغدغه‌های اصلی هرکسب‌ و کار است. امروزه به دلیل گسترش کسب‌ و کارهای آنلاین، امکان هک ‌و سرقت‌ وب‌ سایت‌ها وجود دارد. ورد پرس با استفاده از امکاناتی که دارد به شما کمک می‌کند تا یک وب‌سایت امن داشته باشید. این پلتفرم امکان ویژگی را برای محافظت از وب‌سایت شما مانند: امکان خروج از سیستم کاربران، افزودن احراز هویت دو مرحله‌ای و… ارائه می‌دهد.

6.وردپرس رایگان

یکی از مهمترین ویژگی‌های اینCMS  رایگان بودن آن است شما می‌توانید با مراجعه به وبسایت اصلی آخرین نسخه را دانلود کنید ودر سایت خود نصب کنید.

بیشتر بخوانید :
HTTP2 چیست؟

7.تبدیل سایت به فروشگاه

وردپرس به شما این امکان را می‌دهد تا به سادگی،. تنها با نصب و تنظیم کردن یک افزونه سایت معمولی را به یک سایت فروشگاهی تبدیل کنید.

معایب طراحی سایت با وردپرس

1.هزینه نگهداری بالا

درست است که وردپرس به صورت رایگان ارائه‌ شده است، اما پس ‌از راه ‌اندازی سایت برای اینکه بتوانید یک طراحی ایده‌آل داشته باشید، باید از یکسری برنامه‌های اضافه استفاده کنید. افزونه‌ها و قالب‌های پولی وجود دارند که شما به برخی ازآنها نیاز خواهید داشت.

2.آسیب ‌پذیر بودن

از آنجایی که ورد پرس به عنوان بزرگ ترین سازنده وب محسوب می‌شود، احتمال خطر هک و به سرقت رفتن درآن به طبع زیاد است. بنابراین اگر به درستی از سایت خود مراقبت نکنید، ممکن است با خطر از دست رفتن اطلاعات روبرو شوید.

طراحی-سایت-با-وردپرس-یا-پایتون

مزایا و معایب طراحی سایت با Python

پایتون زبان برنامه‌ نویسی مناسبی برای توسعه است که به شما کمک می‌کند تا برنامه‌های وب را پویا بسازید. این یکی از پرکاربرد ترین زبان‌های برنامه ‌نویسی است که به برنامه‌ نویسان اجازه می‌دهد که با حداقل کد نویسی برنامه‌هایی را طراحی کنند.

مزایای طراحی سایت با پایتون

1.انعطاف پذیری بالا

پایتون با انعطاف پذیری که دارد به مدیریت کامل سایت سامان می‌دهد.

2.سفارشی سازی ساده

با زبان برنامه‌نویسی پایتون، می‌توانید به سادگی هر قابلیتی را که می‌خواهید به وبسایت خود اضافه کنید. کار کردن با پایتون اصلا کارسختی نیست، زبان برنامه‌نویسی (Python) دارای یک کتابخانه عطیم، همراه با طرح‌ بندی های گوناگون است که به شما کمک می‌کند تا با استفاده از آنها طراحی صفحات خود را انجام دهید.

3.منبع باز

پایتون یک زبان برنامه ‌نویسی است که در عرض چند دقیقه قابل دانلود و استفاده از آن ‌رایگان می‌باشد. همچنین به صورت منبع باز ارائه می‌شود که به شما امکان تغییر را می‌دهد.

4.انجمن برنامه نویسان پایتون

انجمن برنامه ‌نویسان پایتون یکی از بزرگ ترین انجمن‌ها در جهان است که کاربران فعال و قابل توجهی دارد و ازمعروف ‌ترین برنامه ‌نویسان این گروه کمک می‌گیرند.

5.دارای انواع کتابخانه‌ها

پایتون، هر کتابخانه‌ای که به دنبالش هستید را دارد. از یادگیری ماشین‌های متنوع تا توسعه وب‌ها و بازی‌های مختلف.

6.بهره‌ وری بالا

با توجه به قابلیت‌هایی مانند کنترل و یکپارچه‌ سازی می‌تواند به برنامه‌ها کمک کند تا کارآمدتر شوند و بهره‌ وری بیشتری داشته باشند.

 معایب طراحی سایت با پایتون

1.محدودیت سرعت

پایتون نسبت به سایر زبان‌های برنامه‌ نویسی کمی کندتر است زیرا یک زبان‌ برنامه ‌نویسی تفسیر شده است.

بیشتر بخوانید :
تفاوت طراحی سایت و برنامه نویسی چیست؟

2.استفاده از موبایل

پایتون برای محیط ‌های موبایل طراحی نشده است و بسیاری از برنامه نویسان آن را یک زبان برنامه‌ نویسی ضعیف برای محاسبات موبایل می‌دانند. درواقع می‌توان گفت که پایتون یک زبان‌ برنامه‌ نویسی رسمی Android یا IOS نیست.

3.سادگی

سادگی برنامه ‌نویسی پایتون که یک مزیت محسوب می‌شود، می‌تواند یکی ازمعایب این زبان نیز باشد. جابجایی از پایتون به زبان دیگر به دلیل وجود کتابخانه‌های وسیع و مدل‌های دینامیکی دیرهنگام، دشوار است.

4.زمان ‌بر بودن

همانطور که می‌دانید راه‌اندازی سایت به کمک زبان‌های برنامه ‌نویسی کمی زمان ‌بر است به همین منظور اگر می‌خواهید با پایتون سایت ایجاد کنید مدت زمان طولانی را باید صرف کنید.

5.هزینه بالا

یکی دیگر از معایب پایتون، هزینه ساخت بالا و نگهداری نسبتا دشوار در مقایسه با سایر زبان‌ها است.

6.سئو پیچیده

وب‌سایت هایی که با پایتون سایت خود را ایجاد کرده‌ اند، نسبت به CMSهایی نظیر ورد پرس برای سئوکردن دشوارتر هستند. بنابراین، هرکسی نمی‌تواند به سادگی سایت خود را بهینه کند و این یکی از معایب اصلی پایتون است.

طراحی سایت با وردپرس بهتر است یا زبان برنامه ‌‌نویسی پایتون؟

تاکنون در این مقاله با وردپرس و پایتون و همچنین، به معایب و مزایای هریک از آنها آشنا شدیم، حال با توجه به توضیحات داده شده شاید این سوال ذهنتان را مشغول کند که برای ایجاد سایت وردپرس بهتراست یا پایتون؟ به طور کلی می‌توان گفت وردپرس به دلیل سادگی و منبع باز بودن و رابط کاربری ساده طرفداران بیشتری برای خود جذب کرده است و بسیاری از کاربران، وردپرس را به عنوان بهترین سازنده وبسایت می‌دانند. درمقابل پایتون امکانات و قابلیت‌های بسیار زیادی به همراه دارد اما کار کردن با آن نیز پیچیدگی‌های خاص خود را دارد که حتما باید با آنها آشنایی داشته باشید تا بتوانید از آن برای سفارشی کردن سایت خود استفاده کنید اما طبق تحقیقات به‌دست آمده وردپرس نسبت به پایتون از برتری نسبتا بیشتری برخوردار است.

سوالات متداول

وردپرس برای چه سایت ‌هایی بهتر است ؟

شما هر سایت مد نظرتان را می‌توانید با وردپرس طراحی کنید، وردپرس با قالب‌های آماده و افزونه‌های خاصی که دارد قابلیت طراحی سایت‌ شرکتی، فروشگاهی، آموزشی و…. را به شما می‌دهد.

سایتمان را با وردپرس طراحی کنیم یا پایتون؟

 اگر شما دانش برنامه‌ نویسی دارید، می‌توانید با زبان برنامه ‌نویسی (python) ازصفر تا صد برای خود طراحی سایت کنید اما اگر از دانش برنامه ‌نویسی بهره‌ مند نیستید، قطعا استفاده از سیستم‌های مدیریت محتوا همچون وردپرس می‌توانند بهترین انتخاب برای شما باشد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *