سه‌شنبه 30 آذر 1400 زمان خواندن : دقیقه تهران سایت

لینک اسپم
به ما امتیاز بدهید

لینک اسپم به بک لینک‌های نا‌مرتبطی گفته می‌شود، که بدون توجه به محتوا و زمینه و درخواست کاربر در صفحات و وبسایت‌ها قرار می‌گیرند. موتورهای جستجو دارای دستورالعمل‌های واضحی هستند، که در مورد لینک‌های اسپم هشدار می‌دهند و وبسایت‌های دارای چنین لینک‌هایی را مجازات یا رتبه‌شان را کاهش می‌دهند.

این بک لینک‌ها ، به منظور ارسال یا جاسازی لینک‌هایی است که بدون توجه به زمینه پست، کیفیت لینک یا شیوه ایجاد، برای تبلیغ استفاده می‌شوند. لینک‌های اسپم، برای افزایش تعداد لینک‌های خارجی ایجاد شده به سایتی‌ست که قرار است آن را تبلیغ کنند. این تلاش برای افزایش تعداد بک لینک‌های خارجی (back link) به یک صفحه خاص، به امید افزایش موقعیت SERP صفحه (صفحه نتایج موتور جستجو) انجام می شود.

رتبه‌بندی بالاتردر SERP می‌تواند منجر به نرخ‌های ترافیک بالاتر شود؛ به همین دلیل صاحبین وبسایت‌های بسیاری برای رسیدن به رتبه بالاتر و درآمدزایی از سایتشان از این جاسازی لینک اسپم استفاده می‌کنند. با این حال، لینک‌های اسپم هیچ ارزش اضافی برای صفحاتی که اشغال می‌کنند ندارند و در اصل هیچ تأثیر واقعی بر کیفیت صفحات نمی‌گذارد.

انواع لینک‌های اسپم

چندین نمونه مختلف از اسپم لینک‌ها وجود دارد که ممکن است در یک سایت پیدا کنید. در این مقاله هر کدام را به طور مختصر توضیح خواهیم داد.

 

لینک اسپم

توضیح لینک اسپم و انواع آن

پست‌های اسپم یا Spam Posting

پست‌های اسپم، از دسته پست‌هایی هستند که داخلشان لینک‌های اسپم به کار رفته باشد، در این صورت خودشان هم به عنوان اسپم شناسایی می‌شوند. پست‌های اسپم در سئو کلاه سیاه توسط تک لینک‌هایی در انجمن های عمومی، بخش‌های نظرات یا پست‌های مهمان استفاده می‌شوند. این نوع لینک‌ها به راحتی شناسایی می‌شوند و اغلب دارای کلیک‌های کم یا بدون کلیک واقعی هستند.

لینک‌های پنهان یا Hidden Links

لینک‌های پنهان، نوع دیگری از ارسال لینک‌های اسپم هستند؛ که در آن یک سایت، لینک‌هایی را در سراسر پست‌های خود پنهان می‌کند که بینندگان سایت نمی‌توانند به راحتی آنها را ببینند. برای درج لینک‌های مخفی، سایت ممکن است رنگ هایپرلینک‌ها را تغییر دهد تا با پس زمینه مطابقت داشته باشد، این نوع هایپرلینک‌ها در یک سری از عکس‌ها یا در کدهای سایت به صورت مخفی‌اند و فقط در الگوریتم مشخص هستند.

بیشتر بخوانید :
چگونه کلمات کلیدی مناسب انتخاب کنیم؟

همین تاکتیک را می‌توان برای لینک‌های انتشار مطبوعاتی نیز اعمال کرد، جایی که صاحبین وبسایت‌ها بیانیه‌های مطبوعاتی خود را منتشر می‌کنند.

مزرعه لینک یا Link Farms

مزرعه لینک، روشی دیگر از ارسال لینک‌های اسپم است. link farms مجموعه‌ای از سایت‌هایی‌ست، که در زمینه تولید لینک فعالیت دارند و به طور مداوم به یکدیگر لینک می‌دهند و تنها هدفشان ایجاد بک لینک است. این لینک‌ها هم به راحتی از طریق موتورهای جستجو شناسایی میشوند و این عمل هم به عنوان لینک معتبر تلقی نمی‌شود.

لینک‌های نوفالو یا Nofollow Links

بسیاری از لینک های nofollow در یک صفحه ممکن است نشانه‌‎ای از ارسال لینک اسپم باشند. برخی از برنامه‌های لینک‌سازی خودکار، از لینک‌های تصادفی nofollow برای بهبود نمایه بک لینک صفحه استفاده می‌کنند.
در حالی که توسط آشکارسازهای اسپم گوگل لغزش می‌کنند. با این حال، در به‌روزرسانی پنگوئن ( که لینک‌ها را به جای کمیت، از نظر کیفیت و زمینه ارسال آن‌ها ارزیابی می‌کند) برای هر سیستم خودکاری که توسط الگوریتم پرچم‌گذاری نمی‌شود، بسیار دشوار است. لینک‌های nofollow هدایتگر کاربر به صفحات وبسایت نیستند، و از رتبه صفحه عبور نمی‌کنند.

وبلاگ‌های تک پستی یا Single-Post Blogs

وبلاگ‌های تک پستی یکی دیگر از مواردی است که لینک اسپم در آن قرار میگیرد. حضور در وبلاگ، معمولاً یک راه عالی برای بهبود قابلیت لینک‌های شما از طریق تنوع محتوای متمرکز بر کلمه کلیدی و قابل لینک است. وبلاگ های تک پستی، می‌توانند نشانه‌ای از لینک اسپم باشند؛ زیرا صاحب سایت یک مقاله پر از لینک را به امید بهبود نمایه بک لینک خود ارسال می کند.

با این حال، این وبلاگ‌ها اغلب تأثیر بسیار کمی دارند؛ زیرا به دلیل مجزا بودن، احتمالاً تأثیرات زیاد یا ترافیک مستقل به دست نمی آورند.

دایرکتوری اسپم یا Directory Spam

دایرکتوری اسپم، نمونه دیگری هستند که لینک‌های اسپم را در خود جا می‌دهند. وقتی به دنبال بهبود رتبه SERP خود هستید، دایرکتوری‌ها می‌توانند یک شمشیر دو لبه باشند. هنگامی که با سئوی محلی سر و کار دارید، ثبت کسب و کار شما در دایرکتوری‌های معتبر مختلف می‌توانند باعث بهبود جدی در رتبه جستجوی شما شود. با این حال، کلید این استراتژی این است که دایرکتوری باید معتبر باشد.

اسپم دایرکتوری این نیست که سایت کسب و کار شما ارزشمند است یا نه، بلکه این است که آیا خود دایرکتوری ارزشمند است یا خیر!
اگر در هزاران صفحه خلاصه سایت RDF (RSS) یا دایرکتوری‌های فید وبلاگ ثبت نام کرده اید، این یک پرچم قرمز الگوریتمی است، زیرا این دایرکتوری‌ها معمولاً با دستکاری لینک ایجاد می‌شوند. گوگل حتی شروع به پاک کردن دایرکتوری‌های رایگان از نتایج جستجو کرده است زیرا ارزش بسیار کمی دارند.

بیشتر بخوانید :
چگونه به بهترین شکل لینک‌ سازی کنیم؟
کلام آخر

در انتها پیشنهاد ما به شما این است که نهایت دقت را در استراتژی و فرآیند لینک‌دهی به وبسایتتان داشته باشید؛ چون اگر لینک بیلدینگ شما از هم بپاشد و لینک‌های شما بی ارزش شوند، هم هزینه قابل توجهی برای ایجاد لینک‌ها هدر رفته است و هم‌ زمانی که برای ارتقای وبسایتتان گذاشته‌اید تلف شده است! نتیجه پایانی هم، چیزی جز جریمه از سمت گوگل برایتان نمی‌باشد که جبرانش بسیار سخت و زمانبر است. پس بهتر است از همان ابتدای کار استراتژی و هدفتان را مشخص کنید.

 

امیدواریم این مقاله برایتان مفید و کاربردی باشد. خوشحال می‌شویم، همراهمان باشید و اطلاعات خودتان را درباره لینک‌های اسپم در این صفحه با ما به اشتراک بگذارید.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *