چهارشنبه 24 آبان 1402 زمان خواندن : محاسبه نشده

نگاهی به محتوا
طراحی سایت فروشگاهی شامل ایجاد و راه اندازی یک فروشگاه مجازی برای فروش بهتر محصولات و کالای شما میباشد. در بازار امروز مردم ترجیح میدهند که کالای مورد نیاز خود را به صورت آنلاین از فروشگاهها تهیه کنند. منظور از طراحی ظاهر فروشگاه نیست، بلکه این است که چگونه مشتریان مجازی کسب و کار شما را ببینند. در واقع باید یک پیوندی بین خریداران و محصولات خود ایجاد کنید.
برای اینکه مشتریان مجازی بهتر کسب و کار شما را ببینند، باید سایت شما در رتبههای بالا در گوگل قرار بگیرد، که این رتبهبندی با سئو خوب، طراحی سایت مناسب، گرفتن عکسهای زیبا و شفاف از کالا یا محصول موردنظر میباشد. هر صفحه دسته بندی و محصول باید دارای توضیحات سئوپسند باشد، که شامل کلمات کلیدی مورد نیاز میباشد. بهینه سازی نوار جستجو، دستهها، منوی جستجو به مشتریان کمک میکند محصولات شما را از داخل سایت پیدا کنند که این به رتبه بندی و بهبود سایت شما کمک میکند. اگر به خدمات طراحی سایت فروشگاهی نیاز دارید برای سفارش، مشاهده تعرفهها و نمونه کارهای فروشگاهی کلیک کنید.
چگونه طراحی سایت انجام دهید؟
طراحی سایت یک فرآیند پچیده میباشد، دانستن اینکه از کجا باید شروع کرد دشوار است. در عصر دیجیتال امروزی برای رشد کسب و کار و دیده شدن برند شما، ساخت وب سایت فروشگاهی ضروری و مهم میباشد. وب سایت شما به عنوان نماینده آنلاین کسب و کار شما شناخته میشود زمانی که سایت شما متفکرانه و طبق اصول پیشرود، مخاطبان شما را درگیر میکنند که از سایت شما خرید کنند. پیشنهاد میکنیم برای یادگیری و راهنمای گام به گام شروع طراحی سایت از پایه بصورت تئوری مقاله طراحی سایت چیست را مطالعه نمایید.
مراحل ساخت سایت فروشگاهی
- هدف وب سایت خود را مشخص کنید
اولین قدم برای ایجاد یک وب سایت این است که تصمیم بگیرید هدفتان از ایجاد یا تشکیل یک وب سایت فروشگاهی چیست؟ چه پلتفرمهایی و طرح بندی برای وبسایت شما ضروری و مهم میباشد. چه محتواهایی باید ایجاد کنید که مربوط به کسب و کار شما باشد و همین طور مخاطب را جذب کند. چگونه سایت خود را برای رسیدن به هدف خود بهینه سازی کنید. مخاطبین هدف خود را در نظر بگیرید چه کسانی میخواهند باشند؟ وب سایت شما باید مستقیما با مخاطبین هدف خود صحبت کند. باید تعیین کنید مخاطبین هدف از سایت شما و درمورد شما چه چیزهایی را باید بدانند و سوالاتی که برای آنها مهم است را پاسخ دهید. بعد از پیدا کردن مخاطبین هدف، اهداف کلیدی که قصد دارید از طریق وبسایت خود به انجام برسانید تعریف کنید.
- یک پلتفرم را انتخاب کنید
هنگامی که برای وبسایت فروشگاهی خود یک پلتفرم انتخاب میکنید باید در نظر بگیرید که کدام ویژگیها و قابلیتها برای رسیدن به هدف سایت شما مورد نیاز است. انتخاب پلتفرم مناسب یا CMS یک مرحله حیاتی در طراحی وبسایت است. افرادی که سایت ایجاد میکنند و سیستمهای مدیریت محتوا (CMS) ابزارهایی هستند که میتوانند به شما در طراحی، انتشار وب سایت شما کمک کنند بدون اینکه نیازی به کدنویسی کل وب سایت باشد. استفاده از CMS فرآیند توسعه را سرعت میبخشد. که بهترین و محبوبترین CMS دنیا وردپرس میباشد. طراحی سایت با وردپرس بدلیل سرعت اجرا و هزینه و عدم نیاز به دانش کدنویسی بسیار محبوب است. برای مشاهده خدمات طراحی سایت وردپرسی کلیک کنید.
- طرح بندی اصولی برای طراحی سایت فروشگاهی انتخاب کنید
حالا که برای سایت خود یک پلتفرم انتخاب کردهاید باید تصمیم بگیرید که سایت شما چگونه میخواهد باشد و محتوایی که ایجاد میکنید چگونه میخواهید در صفحه دیده شود. طرح بندی سایت شما به این بستگی دارد که هدف شما چیست؟ شما باید اطلاعات در صفحه را برای کاربران آسان کنید. بسته به پلتفرمی که برای سایت خود انتخاب میکنید معمولا از یک ویرایشگر برای چیدمان سایت خود انتخاب میکنید یا از قالبهای از پیش ساخته شده استفاده میکنید. پلتفرمها مانند وردپرسها به شما امکان آپلود قالبهای شخص ثالث را میدهند.
- برای طراحی سایت فروشگاهی محتوا ایجاد و جمع آوری کنید
زمانی که میخواهید برای سایت خود محتوا تولید کنید باید مهمترین اطلاعات و محتوا با توجه به سایت خود تولید کنید، تا مخاطبین بیشتری را جذب کنید. بسته به نوع وبسایتی که دارید محتوا تولید کنید. فروشگاههای آنلاین برای سایتهای خود مهم است که محصول تصویر با کیفیت بالا و سایر محتواهای بصری به راحتی در اختیار کاربران خود قراردهند. زیرا آنها که نمیتوانند محصولات شما را از نزدیک ببینند از طریق همین تصاویر است که جذب کالای مورد نظر میشوند.
- تجربه خود را بهینه کنید
زمانی که صفحات اصلی خود را در وب سایت منتشر کردید زمان آن رسیده است که مطمئن شوید سایت شما تا چه حد امکان تاثیرگذاربوده است یا نه. زمانی که تجربه خود را بهینه میکنید این کار باعث میشود که مخاطبین با سایت شما بیشترآشنا شوند و اعتماد میکنند و درنهایت همان مخاطبین به مشتریهای ثابت تبدیل میشوند. هنگام بهینه سازی بهترین کاری که میتوانید انجام دهید این است که سایت شما سرعت بارگذاری لازم را دارد. زیرا صفحات که بارگذاری کمی دارند، مخاطبین خود را دور میکنند.
- وب سایت خود را تست کنید
زمانیکه وبسایت خود را منتشر کردهاید دلیل براین نیست که کار شما انجام شده است. باید مرتب و پی در پی سایت خود را چک کنید و آزمایش کنید. مطمئن شوید هیچ صفحه یا عنصری خراب نشده است. مشکلات سرور سایت شما میتواند باعث کندی بارگذاری شود. دیگر این که سایت خود را بر روی سیستم عاملها و مرورگرهای مختلف امتحان کنید تا خیالتان راحت شود ازاین بابت که سایت شما به راحتی دردسترس کاربران قرار میگیرد.
طراحی سایت فروشگاهی در گوگل
- Google sites شروع کنید
یک سایت با کاربری آسان ورایگان درگوگل ارائه میشود. اکثرمردم میدانند که سایتهای گوگل به همه افراد اجازه میدهد یک وب سایت درچند دقیقه ایجاد کند. شما میتوانید با تشکیل یک فروشگاه آنلاین محصولات و کالای خود را در سایتهای گوگل فهرست کرده و به فروش برسانید.
- یک صفحه فروشگاه آنلاین ایجاد کنید
برای انجام این کار نشانگررا در سمت راست وب سایت Google sites خود نگه دارید و روی صفحات ضربه بزنید و روی نماد(+)کلیک کنید. اگر دوباره به منو مراجعه کنید متوجه خواهید شد که صفحه فروشگاه ظاهر شده است چون صفحه جدید میباشد و خالی است. حال زمان آن رسیده است که محصولات خود را به صفحه اضافه کنید و فروشگاه را سفارشی کنید و سپس فروشگاه آنلاین را برای مشتریان راه اندازی کنید که بتوانند محصولات را خریداری کنند.
- پلتفرم رایگان Ecwid ثبت نام کنید
پس از ورود به این پلتفرم روی شروع رایگان کلیک کنید و مراحل آن را گام به گام دنبال کنید. پس از تکمیل ثبت نام وارد حساب Ecwid خود خواهید شد و یک طرح رایگان به مخاطبین خود خواهید داد. ابزار این امکان را به شما میدهد که فروشگاه آنلاین به صورت رایگان طراحی کنید و حداکثر 5 نوع محصول خود را لیست کنید. میتوانید به آسانی آن را در وب سایت Google sites جا سازی کنید.
- محصولات خود را به صفحه اضافه کنید
کاتولوگ را درمنو پیدا کرده و روی آن کلیک کنید و روی محصولات خود ضربه بزنید. برای افزودن اولین محصولی که انتخاب کردید روی کلمه افزودن محصول کلیک کنید و تصاویر محصولات را آپلود کنید. اولین محصولی که برای این Google sites اضافه کرده اید. حال این مراحل را دنبال میکنید و وارد واحد انبار داری میشوید وزن محصول خود را اضافه میکنید و توضیحات لازم در مورد محصول را مینویسید و توضیحات را با استفاده از گزینههای قالب بندی سفارشی میکنید و سپس به بخش در دسترس بودن محصول بروید و کلیدی می گوید (فعال) را روشن کنید.
- اضافه کردن دسته ها
کاتالوگ را از منو انتخاب کنید و از میان گزینهها دستهها را انتخاب کنید. روی افزودن دسته ریشه ضربه بزنید توضیحات و محصولات را به دسته خود اضافه کنید و در صورت لزوم زیر مجموعهها را درج کنید. اگر بیش از 10 نوع محصول دارید اضافه کردن دستهها مفید میباشد.
- راه اندازی روش های پرداخت
پرداخت را از منو انتخاب کرده به این نکته توجه فرمایید که روش (پرداخت نقدی) قبلا فعال شده است. این نوع روش برای مشاغل محلی ایده ال میباشد. اما برای Google sites خاموش میباشد. برای اینکه مشتریان خود راحت پرداخت کنند روشهای پرداخت در صورت امکان متصل به یکدیگر باشند بهتراست. اگر میخواهید فقط یک روش پرداخت سریع و آسان را تنظیم کنید بهتر است با Pay pal شروع کنید. راهاندازی آن آسان میباشد و به مشتریان این امکان را میدهد که از طریق کارتهای نقدی و اعتباری پرداخت کنند.
- روش های حمل و نقل را تنظیم کنید
زمانی که پرداخت را از منو انتخاب کردید و سپس (ارسال و تحویل) را انتخاب میکنید و بسته به جایی که مشترین شما مستقر هستند چندین روش حمل و نقل را اضافه میکنید.
- فروشگاه آنلاین خود را سفارشی کنید
Configuration را در منو پیدا کرده و روی آن کلیک کنید .طراحی را انتخاب کنید و اینجاست که میتوانید ظاهر و داخل فروشگاه اینترنتی خود را سفارشی کنید. توجه داشته باشید که گزینه سفارشی سازی را در سمت چپ و پیش نمایش را درسمت راست قرار دارد. اندازه تصویر را به گونه ای انتخاب کنید که مشخص شود محصولات شما درفروشگاه اینترنتی چگونه به نظر میرسد.
- قراردادن فروشگاه آنلاین در سایت های گوگل
نمای کلی را در زیر کانالهای فروش در منو پیدا کرده و روی آن کلیک کنید و به وب سایت سفارشی بروید و بیشتر بیاموزید را بزنید فروشگاه آنلاین Ecwid با موفقیت در سازنده وب سایت Google تعبیه شده است. باید گوشهها و کنارههای طرح بندی را بکشید تا فروشگاه اینترنتی شما کاملا در صفحه قرار بگیرد.
هاست سایت فروشگاهی
یکی از مهمترین مراحل ساخت سایت فروشگاهی یا ساخت هر نوع سایتی انتخاب درست هاست یا همان میزبان میباشد که انواع مختلفی دارد از جمله:
- هاست اشتراکی
گاهی بعضی از سرورها میزبان چندین سایت میشوند. برای سایتهایی که تازه راه اندازی شدهاند مفید میباشند زیرا اوایل تشکیل سایت، نیازبه چندین سرورو سرور قوی نیست واین نوع هاست هزینه کمتری دارد.
- هاست اختصاصی
این نوع میزبان فقط در اختیار یک سایت قرار دارد از مزیت های این نوع هاست امنیت و سرعت بالای آن میباشد. لازم به ذکر است که هزینه هاست اختصاصی بالاتر از هاست اشتراکی میباشد. ما در تهران سایت تمامی پروژهها را روی هاست اختصاصی پشتیبانی میکنیم.
- هاست مجازی
ترکیبی ازهاست اشتراکی و اختصاصی میباشد. هزینه آن کمتر ازهاست اختصاصی میباشد. میتواند هرکاری را انجام دهد بدون اینکه روی سایت دیگر همسایه تآثیر بگذارد.
- هاست ابری
در این پلتفرم فروشنده از یک هاست ابری به عنوان مثال: Shopifty Google Cloud برای میزبانی سایت استفاده میکند. در این نوع چندین سرور میزبان سایت شما هستند که این سرورها به صورت موازی وظیفه میزبانی را برعهده دارند. مزیت این نوع میزبان این است که اگر یکی از سروراز کار افتاد سرورهای دیگر هستند. دیگر نگران این نیستید که کاربران به سایت شما دسترسی نداشته باشد.
ویژگی های هاست مناسب سایت فروشگاهی
همانطور که گفتیم یکی از مهمترین مراحل برای ساخت سایت فروشگاهی هاست یا همان میزبان میباشد. انتخاب هاست مورد نیاز برای وب سایت فروشگاهی خود شامل مراحل زیر میباشد:
- کارایی بالا
- امنیت و رمزگذاری شرکت های میزبان
- پهنای باند و ذخیره سازی فایل
- میزبانی مقیاس پذیر
- پشتیبانی
- پشتیبانی فنی
- هزینه های میزبانی
در نتیجه به فروشگاه آنلاین نیاز دارید تا شبانه روزی بدون نیاز به نیروی کار زیاد بفروشید. برند خود را به سراسر دنیا با استفاده از سئو و بهینه سازی سایت خود معرفی و شناخته کنید و بطور باورنکردنی بفروشید.
بدون دیدگاه
آخرین نظرات کاربران
Peyman
سلام وقت بخیر یک سوال در مورد همین موضوع داشتم ما یک دامنه با قدمت حدود 10 سال داشتیم که البته 2،3 سال اخیر سایتی روش ست نبوده الان یک وب سایت جدید با موضوع جدیدی ایجاد کردیم به نظرتون با توجه به عدم ارتباط موضوعی دو سایت، صرف اعتبار و سابقه طولانی دامنه ی قدیمی، درست هست که دامنه ی قدیمی رو ریدایرکت 301 کنیم به دامنه جدید ؟ ممنون از پاسخگوییتون
مشاهده نظرمصطفی حسن زاده
ممنون از توضیحتون . اولین سایتی هستید که این موضوع رو اینقدر سریع پوشش دادید ممنون
مشاهده نظرمهسا محسنی پور
اگر امکانش هست در مورد ابزار Page Speed Insight بیشتر توضیح بدید
مشاهده نظرایمان رضایی
الگوریتم برت و رنک برین واقعا جذابن 😍 مرسی از توضیح خوبتون
مشاهده نظرفرشید امیری
ممنون از توضیحات کاملتون. واقعا عالی بود. این صفحه رو Bookmark کردم که هر چند روز بیام مطالعه کنم و یادم بمونه
مشاهده نظر