سهشنبه 20 تیر 1402 زمان خواندن : دقیقه
آموزش طراحی وب سایت از مبتدی تا پیشرفته
آموزش طراحی سایت در دو ساعت یا دو روز؟ لازم است بدانید طراح سایت شدن نیاز به تجربه، زمان و آموزش بسیار دارد. دورههای در یک روز طراح سایت شو دروغی بیش نیست. پس تبدیل شدن به یک طراح وبسایت حرفه ای یا شرکت در یک دوره حرفه ای نیازمند زمان و تلاش بسیار است. حال اگر همچنان علاقهمند به آموزش هستید ما در این مقاله بصورت تئوری نیازهای قبل از شروع طراحی سایت را آموزش میدهیم و یاد میگیرید گام به گام برای آموزش چه مسیری را طی کنید. در هر مرحله از آموزش این مقاله میتوانید با دیدن دورههای حضوری یا کورسهای آموزشی آنلاین با مدرسان مطرح در این مسیر قدم بردارید. در این مقاله ما خیلی ساده مراحل آموزش طراحی وبسایت را بیان میکنیم. اگر به دنبال طراحی سایت برای کسب و کارتان هستید پیشنهاد میکنیم خدمات طراحی سایت تهران سایت را مشاهده نمایید.
آموزش تئوری طراحی وبسایت گام ب گام در تهران سایت
تا به حال به این موضوع فکر کردهاید که یک سایت چطور ساخته میشود؟ چه مراحلی را باید طی کرد؟ طراحی سایت را از کجا شروع کنیم و اینکه چطور میتوان طراح سایت شد؟ معمولا افرادی که میخواهند وارد دنیای طراحی سایت شوند، این قبیل سوالات را در ذهن خود دارند. در این نوشته تصمیم داریم به مساله آموزش طراحی سایت بپردازیم. در نگاه اول شاید طراحی سایت یک کار طاقت فرسا باشد. اما آسانتر از چیزی است که به نظر میرسد. در این مقاله، از پایه، قدم به قدم قبل از شروع طراحی سایت تا انواع روش های طراحی وبسایت را آموزش میدهیم. البته دقت کنید که آموزش طراحی وب سایت، نه تنها برای کسانی که قصد ورود به این حوزه را دارند، مفید است. بلکه برای صاحبان کسب و کار نیز مزایای زیادی دارد و میتوانند کارمندان و بیزینس خود را بهتر مدیریت کنند. قبل یادگیری به یک سوال عمده پاسخ میدهیم: طراحی سایت چیست و چه کاربردی دارد؟ این مقاله را از دست ندهید.
1. مشخص کردن هدف و امکانات وب سایت
در قدم اول از آموزش طراحی وبسایت حرفهای، باید مشخص کنید که هدف شما از طراحی سایت چیست؟ چه نوع سایتی میخواهید داشته باشید؛ فروشگاهی، شرکتی، شخصی، املاک، پزشکی و…؟ چه قابلیتها و امکاناتی در سایت قرار میدهید؟ داشتن هدف باعث میشود تا در انتخاب نام سایت، نوع سیستم مدیریت محتوا و سایر موارد سردرگم نباشید.
2. خرید دامنه
دامنه یا Domain، آدرس وبسایت شما در اینترنت است که کاربران با وارد کردن آن در نوار URL به سایت شما دسترسی پیدا میکنند. بهعنوان مثال اگر آدرس Tehransite.com را تایپ کنید به سایت شرکت تهران سایت وارد خواهید شد. دامنه از دو بخش تشکیل میشود که یکی نام و دیگری پسوند است. در مثال ما نیز Tehransite نام دامنه و .com پسوند آن به شمار میرود. برخی از نکاتی که در انتخاب نام دامنه باید رعایت کنید، عبارتند از:
- با کسب و کار شما مرتبط باشد.
- منحصر به فرد باشد.
- تا جای ممکن کوتاه باشد.
- تلفظ آن با حالت نوشتار یکی باشد.
- سعی کنید از اعداد و خطوط فاصله در نام دامنه استفاده نکنید.
پسوند دامنه را نیز میتوانید با توجه به ماهیت کسب و کار تعیین کنید. مثلا برای سایتهای آموزشی، پسوند .edu مناسب است. معمولا در ایران دو پسوند .ir و .com کاربرد بسیار زیادی دارند. برای خرید دامنه نیز باید به یکی از سایتهای معتبر در این زمینه مراجعه کنید که با یک جستجو ساده در اینترنت میتوان آنها را پیدا کرد.
3. خرید هاست
قدم بعدی در آموزش ساخت سایت، خرید هاست از شرکتهای میزبانی است. هاست به فضایی گفته میشود که اطلاعات سایت شما در آنجا ذخیره شده و کاربران بعد از وارد کردن نام دامنه به آن دسترسی پیدا میکنند. در واقع شما با خرید هاست یک فضایی را در اینترنت اجاره کرده و همه فایلها و دادههای خود را در آن ذخیره میکنید.
حال سوال اینجاست که چه نوع هاستی را خریداری کنیم؟ فضای ذخیرهسازی آن چقدر باشد؟ پاسخ این سوال بستگی به نوع وبسایت، تعداد بازدید و تعداد کاربران دارد. به همین دلیل باید از افراد متخصص و حرفهای کمک بگیرید. هر چند، بعد از مدتی که وارد این فضا شدید، خودتان این موارد را تشخیص خواهید داد. پس بدون هیچ نگرانی از این بابت، با ما در آموزش طراحی سایت صفر تا صد همراه باشید.
4. انتخاب و نصب سیستم مدیریت محتوا
برای طراحی سایت دو روش پیش روی خود دارید:
- کد نویسی اختصاصی
- قالب آماده
در روش اول باید یکسری از زبانهای برنامهنویسی مثل HTML, CSS, Javascript, php, python و… را یاد بگیرید. بنابراین برای یادگیری این موارد باید به سراغ آموزش طراحی سایت تخصصی بروید. در این حالت میتوانید هر ویژگی را در سایت به صورت سفارشی ایجاد کنید و هیچ محدودیتی نخواهید داشت. اما بهتر است بدانید که یادگیری این روش کمی طولانی و سخت است.
اما اگر میخواهید از سایت سازهای آماده استفاده کنید، به مهارت کد نویسی احتیاجی نخواهید داشت. (البته آشنایی مبتدی با کد نویسی میتواند مفید باشد). چرا که همه موارد از قبل طراحی شدهاند و شما باید آنها را در کنار یکدیگر قرار دهید. بهعنوان مثال برای راهاندازی سایت با وردپرس میتوانید از قالبهای آماده استفاده کرده و صفحات را با روش کشیدن و رها کردن ایجاد کنید. توصیه میکنیم ابتدا یادگیری طراحی سایت را با وردپرس شروع کنید. سپس اگر به اینکار علاقه داشتید به سراغ کد نویسی و طراحی سایت تخصصی بروید.
5. وارد کردن اطلاعات در سایت
بعد از طراحی بخشهای مختلف سایت، نوبت به وارد کردن اطلاعات میرسد. با توجه به اینکه چه نوع وبسایتی ایجاد کردهاید؛ فروشگاهی، شرکتی، شخصی و…. باید دادههای مورد نظر را بارگذاری کنید. بهعنوان مثال اگر سایت شما فروشگاهی است، باید مشخصات محصولات مثل عکس، ویژگیها، توضیحات و سایر موارد را وارد نمایید. همچنین باید به سوالات متداول کاربران پاسخ داده و آموزشهای لازم را در اختیار آنها قرار دهید. در واقع میتوان گفت، سایت بدون محتوا هیچ ارزشی ندارد.
6. ثبت وب سایت در موتورهای جستجو و بازاریابی
قدم آخر و بسیار مهم که باید انجام دهید، بهینه کردن سایت برای موتورهای جستجو به خصوص گوگل است. اینکار باعث میشود تا بازدیدکنندگان سایت بیشتر شده و در نهایت به هدف خود از ایجاد سایت دست پیدا کنید. از آنجایی که بهینه سازی سایت یک کار کاملا تخصصی است باید به صورت جداگانه آن را یاد بگیرید.
{ فریم ورک چیست؟ برای کسب اطلاعات بیشتر روی لینک مقاله کلیک کنید.}
اقدامات لازم پیش از طراحی سایت
قبل از شروع طراحی سایت باید زمان کافی را برای برنامهریزی اختصاص دهید. زیرا راهاندازی سایت بدون برنامهریزی، یک اشتباه بزرگ است که میتواند مشکلات جدی را برای کسب و کار در آینده ایجاد کند. برخی از اقدامات مهم پیش از طراحی سایت عبارتند از:
- اهداف خود را از ایجاد وبسایت تعیین کرده و مشخص کنید که چطور به آنها دست پیدا خواهید کرد.
- تا جایی که میتوانید در مورد مشتریان هدف اطلاعات جمع کنید. اینکه آنها چه جنسیتی دارند، چند ساله هستند و چه چیزی باعث جلب توجه آنها میشود؟
- درست مانند خانه که یک درب ورودی دارد، سایت شما نیز باید یک درب داشته باشد و آن هم صفحه اصلی سایت است. بنابراین باید مشخص کنید که کاربران در لحظه ورود به سایت چه چیزهایی را مشاهده خواهند کرد؟ چه چیزی را اول به کاربر نشان میدهید؟ برای اینکار میتوانید سایتهای رقبا را بررسی کرده و از آنها ایده بگیرید.
- اقدام بعدی که پیش از طراحی سایت باید انجام دهید، بررسی رقبا و فضای رقابتی موجود در بازار است. چرا که باید بدانید با چه کسانی رقابت خواهید کرده و مزیت رقابتی شما چیست؟
آموزش طراحی سایت و ابزارهای آن
در ادامه آموزش طراحی سایت از مبتدی تا پیشرفته به معرفی برخی از ابزارها خواهیم پرداخت. استفاده از این ابزارها باعث میشود تا بسیاری از کارها را به سادگی و به ایدهآلترین شکل ممکن انجام دهید.
- Notepad++: ویرایشگر کدها
- Adobe Photoshop: ساخت و ویرایش تصاویر
- Wordpress: سیستم مدیریت محتوا برای ایجاد سایت بدون کد نویسی
- WampServer: ایجاد سرور محلی برای راهاندازی سایت در کامپیوتر
- FileZilla: بارگذاری دادههای مورد نیاز در سایت
- Adobe XD: طراحی رابط و تجربه کاربری سایت
- Trello: برنامهریزی و مدیریت پروژه در زمانهایی که به صورت تیمی کار میکنید.
- Canva: در این سایت هزاران طرح گرافیکی وجود دارد که میتوانید از آنها استفاده کنید. البته ابزارهایی که در اینجا معرفی کردیم، تنها بخش کوچکی است. با ورود به دنیای طراحی سایت، آرام آرام با این ابزارها و کاربرد هر کدام از آنها آشنا خواهید شد. پس هیچ عجلهای نداشته باشید و آموزش طراحی وب سایت را ادامه دهید.
آموزش طراحی وبسایت و انواع آن
مساله بعدی که در آموزش طراحی سایت از 0 تا 100 به آن خواهیم پرداخت، معرفی انواع وبسایت است. از آنجایی که هر یک از این انواع، امکانات و قابلیتهای مختلفی دارند، آشنایی با آنها برای افراد مبتدی اهمیت زیادی دارد. بهعنوان مثال اگر قصد راهاندازی سایت فروشگاهی را دارید باید قابلیتهایی همچون: پنل کاربری، امکان پرداخت آنلاین، رهگیری سفارشات، پشتیبانی محصول و مقایسه محصولات با یکدیگر را در سایت قرار دهید.
- سایت فروشگاهی
- وبسایت سرگرمی
- وبسایت خبری
- وب سایت شخصی
- سایت سازمانی
- سایت شرکتی
- وب سایت آموزشی
- سایت پزشکی
آموزش طراحی سایت را از کجا شروع کنیم؟
- ابتدا با اصطلاحاتی که در دنیای وب وجود دارد آشنا شوید. مثل هاست، دامنه، DNS، URL، زبانهای برنامه نویسی، Backend، Frontend، CMS و….
- قدم بعدی انتخاب نوع طراحی سایت است. اینکه میخواهید به صورت اختصاصی کد نویسی کنید یا به سراغ سیستمهای مدیریت محتوا میروید.
- اگر قصد یادگیری کد نویسی را دارید، باید حوزه کاری خود را انتخاب کنید. برنامه نویسی وب به دو بخش، بکاند و فرانتاند تقسیم میشود. گروه اول وظیفه پیادهسازی منطق سایت را بر عهده دارند و گروه دوم ظاهر سایت را طراحی میکنند. البته برخی از افراد در هر دو زمینه فعالیت میکنند که به آنها فول استک گفته میشود.
- مرحله بعدی آماده کردن ابزارها است. اگر از سیستم مدیریت محتوا استفاده میکنید، باید CMS، قالب و سایر موارد را دانلود کنید. اما اگر کد نویسی میکنید، لازم است زبان برنامه نویسی مورد نظر را انتخاب کرده و محیط توسعه آن را آماده نمایید. توصیه میکنیم آموزش طراحی سایت را با کمک یک فرد متخصص شروع کنید تا از ابتدا کار را به صورت اصولی جلو ببرید. برای اینکار میتوانید از آموزش طراحی سایت رایگان یا دورههای پولی موجود در اینترنت استفاده کنید.
چند روش برای آموزش طراحی سایت وجود دارد؟
- یادگیری به صورت شخصی: میتوانید ویدیوها و مقالات آموزشی مختلف را در اینترنت مطالعه و اطلاعات مورد نیاز را به دست آورید. از آنجایی که این مطالب به صورت پراکنده هستند، آموزش ساخت وبسایت با این روش کمی طولانی و سخت خواهد بود. البته امکان دارد برای برخی از افراد جالب و لذت بخش باشد.
- شرکت در دورههای آنلاین: اگر میخواهید مطالب طراحی سایت را به صورت قدم به قدم و در منزل یاد بگیرید، بهترین گزینه شرکت در دورههای آنلاین است. از آنجایی که این دورهها دارای پشتیبانی نیز هستند، سوالات خود را میتوانید از آنها بپرسید.
- شرکت در دورههای حضوری: برخی از افراد دوست دارند طراحی سایت را به صورت حضوری و از یک متخصص یاد بگیرند. بهترین راه برای اینکار شرکت در دورههای حضوری طراحی سایت است که معمولا در بسیاری از شهرهای کشور برگزار میشود.
- استخدام بهعنوان کارآموز: روش بعدی آموزش طراحی سایت، استخدام بهعنوان کارآموز در شرکتهای طراحی سایت است. در این روش شما به صورت عملی، طراحی انواع وبسایت را یاد میگیرید. در نهایت اگر کار خود را به خوبی انجام دهید، احتمال استخدام شدن نیز وجود دارد. البته قبل از اینکار باید به صورت ابتدایی با مباحث طراحی سایت آشنا باشید.
ویژگی های یک وبسایت موفق
موفقیت یک سایت بستگی به هدف آن دارد. بهعنوان مثال در سایتهای فروشگاهی، فروش بالا و در سایتهای خبری، بالا رفتن تعداد مخاطبان نشانه موفقیت است. اما در حالت کلی میتوان ویژگیهای یک وبسایت موفق را در موارد زیر خلاصه کرد.
- ارائه محتوای هدفمند به کاربران
- داشتن ظاهری خوب و رعایت اصول رابط و تجربه کاربری
- سرعت بالا
- نمایش مناسب در موبایل یا تبلت (ریسپانسیو یا واکنشگرا بودن)
- داشتن فهرست و دستهبندی برای دسترسی راحت کاربران به مطالب سایت
- استفاده از نظرات مشتریان و بهبود مستمر سایت
- بهروزرسانی و رفع ایرادات فنی
- استفاده از تصاویر باکیفیت و متناسب با حوزه فعالیت
چگونه طراح وبسایت شویم؟
اگر تصمیم خود را برای تبدیل شدن به یک طراح سایت گرفتهاید، ابتدا باید اصول اساسی طراحی وب را یاد بگیرید. از جمله این اصول میتوان به تجربه کاربری، روانشناسی رنگها و ساختار صفحات وب اشاره کرد. بعد از آن باید یکی از روشهای آموزش طراحی سایت مثل شرکت در دورههای آنلاین و… را که در بالا اشاره کردیم، انتخاب کنید. از آنجایی که مباحث طراحی سایت بسیار گسترده هستند و هر روز نیز به آنها اضافه میشود، باید یادگیری را همواره اولویت اصلی خود قرار دهید. همچنین مهمتر از همه این موارد، تمرین و ممارست است. اگر در ابتدای راه هستید، باید برای خود پروژههای مختلفی تعریف و اجرا کنید. اوایل کار شاید یادگیری برخی از موارد سخت و گاهی غیرممکن باشد، اما اگر ادامه دهید به راحتی همه آنها را درک خواهید کرد.
مزایا و معایب طراح وبسایت شدن
شغل طراحی وب دارای مزایا و معایب مختلفی دارد. به همین دلیل این شغل برای برخی افراد جذاب و برای برخی دیگر هیچ جذابیتی ندارد.
مزایا
- درآمد بالا
- وجود فرصتهای شغلی زیاد
- افزایش خلاقیت
- امکان فعالیت به صورت دورکاری
- امکان کسب درآمد دلاری
معایب
- باید همواره دانش خود را به روز کنید.
- رقابت زیادی در این حرفه وجود دارد.
- باید زبانهای برنامه نویسی و ابزارهای مختلف را یاد بگیرید.
البته بهتر است بدانید شاید برخی از معایب اینکار برای عدهای یک مزیت به حساب بیاید. بنابراین برای موفق شدن در طراحی سایت باید عاشق حل مساله و یادگیری باشید. چرا که بدون این مهارت، خیلی زود و با اولین مشکل، دلسرد خواهید شد.
وظایف طراح سایت
- برگزاری جلسه با کارفرما و آگاهی از نیازهای صاحب سایت و کسب و کار
- ارائه لیستی از امکانات و ویژگیهای مورد نیاز و هزینههای طراحی
- آمادهسازی ابزارها و طراحی صفحات مختلف سایت مثل صفحه اصلی، درباره ما، فوتر، هدر و…
- تحویل اولیه سایت به کارفرما
- رفع مشکلات و ایجاد تغییرات مورد نظر صاحب سایت
- پشتیبانی و برطرف کردن ایرادات بهتر است بدانید، تولید محتوا، سئو سایت و پشتیبانی دائمی و رایگان جزو وظایف طراح سایت نیست.
اصولی ترین روش یادگیری طراحی سایت
یکی از دغدغههای افراد در آموزش طراحی سایت، پیدا کردن بهترین و اصولیترین روش برای یادگیری است. در واقع میتوان گفت هیچ روش خاصی برای اینکار وجود ندارد. چرا که هر کس با توجه به مهارتها و علایق خود یکی از روشها را انتخاب میکند. بهعنوان مثال برخی از افراد یادگیری در محیط خانه را اصلا را دوست ندارند و ترجیح میدهند در جمع و به صورت حضوری طراحی سایت را یاد بگیرند. اما در نقطه مقابل آن، عدهای یادگیری در خانه را ترجیح میدهند. تنها نکتهای که در این رابطه وجود دارد، این است که طراحی سایت را باید از افراد حرفهای یاد بگیرید؛ کسانی که سالها تجربه در این حوزه را دارند. زیرا در غیر اینصورت امکان دارد برخی از موارد را به اشتباه یاد گرفته و در آینده برای شما دردسرساز باشد.
آموزش طراحی سایت با جنگو
Django یکی از فریمورکهای قدرتمند زبان پایتون است که با استفاده از آن میتوان پروژههای طراحی سایت را خیلی سریعتر انجام داد. این فریمورک در عین سادگی، قدرت بسیار زیادی دارد و بسیاری از برنامههای بزرگ مثل اینستاگرام از آن استفاده میکنند. بنابراین اگر زبان برنامه نویسی بکاند سایت شما پایتون است، با یادگیری جنگو میتوانید سریعتر و بهینهتر پروژه خود را به اتمام برسانید. برای اجرای پروژههای خود با جنگو، ابتدا باید اصول اولیه آن را یاد بگیرید. سپس میتوانید با تمرین کردن، عمق بیشتری به آن ببخشید.
از مهمترین ویژگیهای Django میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- امنیت بالا
- امکان ایجاد هر نوع سایتی
- کاملا رایگان و متن باز
- وجود ماژولها و کتابخانههای مختلف
- امکان توسعه سریع پروژهها
- وجود منابع آموزشی زیاد
آموزش طراحی سایت با وردپرس
در گذشتهای نه چندان دور، تنها راه برای طراحی سایت، کد نویسی بود. اما با گذشت زمان سیستمهای مختلفی برای طراحی سایت به وجود آمدند که هیچ نیازی به کد نویسی نداشتند. یکی از این سیستمها، وردپرس است که در حال حاضر محبوبترین CMS در دنیا به حساب میآید. کار کردن با Wordpress بسیار راحت است و پیچیدگی خاصی ندارد.
یادگیری طراحی سایت با وردپرس مراحل سادهای دارد که به ترتیب عبارتند از:
- دانلود وردپرس
- نصب وردپرس روی هاست
- نصب یکی از قالبهای آماده و متناسب با نوع کسب و کار
- ایجاد صفحات
- اضافه کردن محتوا به صفحات یا بلاگ
- شخصیسازی بخشهای مختلف سایت مثل رنگ، فونت، اندازه نوشتهها و…
- نصب افزونه برای اضافه کردن امکانات مورد نیاز به سایت
منابع آموزشی رایگان و پولی Wordpress بسیار زیاد است. بنابراین با جستجو میتوانید بهترین آموزش طراحی سایت را پیدا کرده و از آن استفاده کنید.
آموزش طراحی سایت بدون کد نویسی
طبیعی است که بسیاری از افراد علاقهای به یادگیری کد نویسی ندارند. به همین دلیل بهترین راه برای آنها استفاده از روشهای طراحی سایت بدون کد نویسی است. یکی از این روشها، استفاده از سیستم مدیریت محتوا وردپرس است که در بالا آن را توضیح دادیم. اما علاوه بر آن، سیستمهای دیگری نیز وجود دارند که از جمله آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- Wix
- Magento
- Drupal
- Joomla
- Prestashop
- سایت سازهای آماده ایرانی
آموزش طراحی سایت فروشگاهی
یکی از انواع وبسایتهایی که باید در آموزش طراحی سایت حرفهای آن را یاد بگیرید، طراحی سایت فروشگاهی است. مراحلی که برای اینکار باید سپری کنید، عبارتند از:
- انتخاب نام دامنه
- خرید هاست
- انتخاب سیستم مدیریت محتوا و نصب آن
- طراحی صفحات مورد نیاز
- وارد کردن اطلاعات محصولات در سایت
- دریافت درگاه پرداخت الکترونیکی و اتصال آن به سایت
- سئو و بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو
- بازاریابی و فروش محصولات
از آنجایی که هدف اصلی در سایت فروشگاهی، فروش محصول است، باید طراحی را به شکلی انجام دهید که کاربر را ترغیب به خرید کند.
آموزش طراحی سایت شخصی
اگر برای معرفی خودتان نیاز به یک سایت دارید باید به سراغ طراحی سایت شخصی بروید. این نوع سایت طراحی سادهای دارد و هدف اصلی از آن پیدا کردن شغل جدید، نمایش دستاوردها و مهارتها است. البته برخی از افراد سایت شخصی را فقط برای اشتراک گذاری داستان زندگی طراحی میکنند. بنابراین آموزش طراحی سایت شخصی برای همه افراد کاربرد دارد. برای اینکار:
- ابتدا هدف خود را مشخص کنید.
- یک قالب متناسب با هدفتان انتخاب کنید.
- محتوای مورد نیاز مثل نمونه کارها، بیوگرافی، رزومه و سایر موارد را در سایت قرار دهید.
- سئو سایت را بهبود بخشیده و در موتورهای جستجو دیده شوید.
سوالات متداول
آموزش طراحی سایت با HTML و CSS چگونه انجام می شود؟
HTML یک زبان نشانهگذاری است که از آن برای ایجاد محتوای اصلی صفحات وب استفاده میکنند. CSS نیز یک زبان استایلدهی بوده و برای استایل دادن به متن، تصاویر و سایر موارد کاربرد دارد. در واقع میتوان گفت: HTML اسکلت و CSS پوسته همه صفحات وب است.
مدت زمان یادگیری طراحی سایت چقدر است؟
با توجه به اینکه قصد یادگیری کدام زبان برنامهنویسی یا CMS را دارید، مدت زمان یادگیری طراحی سایت میتواند متفاوت باشد. اما در حالت کلی برای حرفهای شدن در این زمینه به 1 الی 3 سال زمان نیاز خواهید داشت.
آیا برای طراح سایت شدن به مدرک دانشگاهی نیاز داریم؟
خیر، برای تبدیل شدن به یک طراح سایت موفق فقط باید مهارتهای خود را تقویت کنید.
PHP چیست؟
PHP یک زبان برنامه نویسی سمت سرور است که با استفاده از آن میتوان پردازشهای مربوط به وبسایت را انجام داد. برای مثال در یک فروشگاه اینترنتی، کارهای مربوط به محاسبه قیمت کالاها، قیمت نهایی، اعتبارسنجی پرداختها و درج اطلاعات در دیتابیس به وسیله کدهای PHP انجام میشود. در حال حاضر پی اچ پی جزو محبوبترین و پراستفادهترین زبانهای برنامه نویسی در جهان است.
آموزش طراحی سایت با HTML و CSS چگونه انجام میشود؟
فهرست مطالب
HTML یک زبان نشانهگذاری است که از آن برای ایجاد محتوای اصلی صفحات وب استفاده میکنند. CSS نیز یک زبان استایلدهی بوده و برای استایل دادن به متن، تصاویر و سایر موارد کاربرد دارد. در واقع میتوان گفت: HTML اسکلت و CSS پوسته همه صفحات وب است.
مدت زمان یادگیری طراحی سایت چقدر است؟
فهرست مطالب
با توجه به اینکه قصد یادگیری کدام زبان برنامهنویسی یا CMS را دارید، مدت زمان یادگیری طراحی سایت میتواند متفاوت باشد. اما در حالت کلی برای حرفه ای شدن در این زمینه به 1 الی 3 سال زمان نیاز خواهید داشت.
آیا برای طراح سایت شدن به مدرک دانشگاهی نیاز داریم؟
فهرست مطالب
خیر، برای تبدیل شدن به یک طراح سایت موفق فقط باید مهارتهای خود را تقویت کنید.
PHP چیست؟
فهرست مطالب
PHP یک زبان برنامه نویسی سمت سرور است که با استفاده از آن میتوان پردازشهای مربوط به وبسایت را انجام داد. برای مثال در یک فروشگاه اینترنتی، کارهای مربوط به محاسبه قیمت کالاها، قیمت نهایی، اعتبارسنجی پرداختها و درج اطلاعات در دیتابیس به وسیله کدهای PHP انجام میشود. در حال حاضر پی اچ پی جزو محبوبترین و پراستفادهترین زبانهای برنامه نویسی در جهان است.
بدون دیدگاه