یکشنبه 19 دی 1400 زمان خواندن : محاسبه نشده تهران سایت

الگوریتم-دزد-دریایی-گوگل

الگوریتم دزد دریایی چیست؟

آشنایی با الگوریتم‌ های گوگل در روند سئو و بهینه سازی سایت بسیار مهم است. اینکه بدانید هر الگوریتم چه کاری انجام می‌دهد تا بتوانید به  کپی برداری از محتواها و اطلاعات موجود بر روی سایت‌ها، برای سال‌ها رواج داشته و بسیاری از مردم همواره با مشکل کپی محتواهای تولید شده، درگیر بوده اند؛ الگوریتم دزد دریایی بوجود آمد تا به این روند، پایان بخشد. درواقع وب سایت‌هایی که فیلم‌ها، عکس‌ها، نرم افزارها و بازی‌های ویدیویی را به صورتی رایگان در اختیار مردم میگذاشتند، مشکلی بزرگ برای تولیدکنندگان این عرصه بوده اند اما گوگل با ارائه‌ی این الگوریتم، راهکاری نوین را برای حل این مشکل، عرضه کرد و تا حد زیادی جلوی این دزدی‌های محتوا را گرفت. پیش‌تر درباره الگوریتم های گوگل، محتوایی در بلاگ منتشر کرده بودیم اما امروز قصد داریم تا الگوریتم دزد دریایی را به شما معرفی کنیم.

الگوریتم دزد دریایی نان دزدان محتوا را آجر کرد!

در سال 2012 گوگل الگوریتم Pirate را معرفی کرد که هدف اصلی آن جلوگیری از کپی برداری از محتوا، عکس‌ها و فیلم‌های منتشر شده بر روی سایت است. این الگوریتم برای جلوگیری از کپی محتواها و مطالب روی وبسایت پدید آمد. به بیان دیگر، الگوریتم دزد دریایی موجب میشد تا محتواهای منحصر به فرد و نو، به یک فرد یا سازمان تولیدکننده‌ی محتوا، اختصاص داشته باشند. الگوریتم دزد دریایی، شبیه اخطارهایی است که در ابتدای فیلم‌ها نمایش داده میشوند و به افرادی که از فیلم کپی برداری کنند، هشدار میدهند که از طریق قانون آنها را مورد به پیگرد قرار خواهند داد.

الگوریتم-دزد-دریایی-گوگل

الگوریتم Google Pirate

همانطور که می‌دانید گوگل به صورت مداوم و منظم، الگوریتم‌‌های خود را تغییر می‌دهد تا محتوا و وبسایت‌های با کیفیت را به کاربران در نتایج نمایش دهد. یکی از این الگوریتم‌ها که در آگوست 2012 عرضه شد، الگوریتم دزد دریایی است. این الگوریتم برای پایان دادن به کپی برداری و دزدی محتوا بوجود آمد که امروزه و به کمک قوانین کپی رایت و الگوریتم دزد دریایی، دزدی محتوا به سادگی قبل نیست و در زمره‌ی جرائم سایبری به شمار می‌آید.

بیشتر بخوانید :
آشنایی با الگوریتم برت

الگوریتم دزد دریایی چگونه کپی کاران را شناسایی می‌ کند؟

این الگوریتم، محتوای وب سایتی که دارای حق کپی رایت است را بررسی می‌کند و سپس، سایت‌هایی را که از وب سایت اصلی کپی برداری کرده است، را شناسایی می‌کند؛ در مرحله‌ی بعد و پس از یافتن سایت‌هایی که محتوای کپی دارند، آن‌ها به گوگل گزارش خواهد کرد و در پی آن، گوگل آن وبسایت‌ها را جریمه خواهد کرد.

جریمه‌ محتوا دزدی چیست؟

انگیزه‌ی اغلب شرکت‌ها از طراحی یک سایت، این است که بیشتر دیده شوند و مشتریان خود را افزایش دهند اما در صورتی که برای رسیدن به این خواسته‌شان، از کپی برداری استفاده کنند، الگوریتم دزد دریایی، آن را تشخیص خواهد داد و گوگل آن وب سایت را جریمه خواهد کرد.

جریمه‌ی گوگل به این صورت است که رتبه‌ی وبسایت خاطی را در serp گوگل یا بخش نتایج، کاهش می‌دهد؛ اگر سایت رتبه‌ی خوبی را در دنیای وب داشته باشد، کسب‌وکار به طور حتم، ضرر زیادی را متحمل خواهد شد و اگر چنین نباشد، تمامی هزینه‌هایی که برای کسب آن رتبه در گوگل صرف شده است، به هدر رفته و هیچ ثمره‌ای نداشته است.

Google Pirate مانعی بزرگ برای دزدان محتوا

وبسایت‌هایی که فیلم، موزیک و هر نوع محتوای غیر رایگانی را به صورت رایگان در سایت قرار میدهند و نیز کاربرانی که به دنبال بدست آوردن رایگان محتواهای این چنینی هستند، تحت تاثیر قرار گرفته اند زیرا گوگل عباراتی که شامل دانلود رایگان و عبارات مشابه آن میشوند، را به صورت خودکار به وب سایت‌های خرید آن محتوای سرچ شده، هدایت میکند.

در نبرد همیشگی دزد دریایی و Duplicate content چه کسی پیروز میدان است؟

واقعیت این است که درست است که الگوریتم دزد دریایی، هزاران وب سایتی که محتوای کپی دارند را شناسایی و به گوگل گزارش میکند تا جریمه شوند، اما در نهایت صاحبان چنین سایت‌هایی، راهی برای به اشتراک گذاشتن محتوایشان، میابند. ممکن است آدرس دامنه‌ی وبسایت را تغییر دهند یا از شبکه‌ی Tor استفاده کنند که در این صورت شناسایی آن‌ها دشوار خواهد شد.

به هرحال گوگل هر روز درحال آپدیت کردن الگوریتم‌هاست و اگر اکنون نمیتواند گروهی از این وب سایت‌های متقلب را شناسایی کند، به این معنا نیست که در آینده هم نتواند. علاوه‌براین، میان دزدان دریایی آنلاین و Duplicate content یک نبرد همیشگی در جریان بوده است که در اغلب این نبردها، الگوریتم دزد دریایی، پیروز بوده است.

DMCA یا The Digital Millennium Copyright Act چیست؟

قانون کپی هزاره دیجیتال یا DMCA توسط بیل کلینتون در اکتبر 1998 به صورت یک قانون درآمد و تمامی کسب‌وکارها، موظف به رعایت آن شدند.

بیشتر بخوانید :
ریدایرکت 301 چیست؟

بر اساس این قانون کپی برداری از هرچیزی که تحت نظر مدیریت حقوق دیجیتال است، غیرقانونی است و فرد و یا سازمانی که اینکار را انجام دهد، مجرم تلقی میشود. اساس کار الگوریتم دزد دریایی نیز همین موضوع است. درواقع این الگوریتم به گونه‌ای طراحی شده است که به محتواهای تکراری و یا کپی شده، بسیار حساس است.

سخن آخر

گوگل همواره الگوریتم‌های خود را تغییر میدهد و بهبود میبخشد تا مطمئن شود که سایت‌هایی را در نتایج serp به کاربران نمایش میدهد که محتوایی با کیفیت و یونیک دارند، از قوانین گوگل پیروی میکنند و دستورالعمل‌های Google Webmaster را به کار میبندند. به عبارت دیگر، گوگل با رتبه‌ی بهتر در میان نتایج، به این سایت‌ها پاداش میدهد. از سوی دیگر، گوگل با وبسایت‌هایی که به قوانین او احترام نمیگذارند و سعی دارند با کپی کردن از سایت‌هایی که رتبه‌ی خوبی دارند، سئوی خود را بهبود بخشند، اصلا بخشنده نیست. به عبارت دیگر گوگل چنین وب سایت‌هایی را با کاهش رتبه، مجازات میکند.

این شرکت، از الگوریتم‌هایی مانند پاندا، دزد دریایی و الگوریتم کبوتر و … استفاده میکند تا وب سایت‌هایی که چنین اقدامات نامشروعی را انجام میدهند را شناسایی کند. در این مقاله، ما به دلیل پیدایش الگوریتم دزد دریایی، نحوه‌ی عملکرد آن و مفهوم DMCA، پرداختیم و سعی کردیم این الگوریتم را به صورتی جامع و در همه‌ی زمینه‌ها، مورد تحلیل و بررسی قرار دهیم.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *